Carne de vită la grătar

Carne de vită la grătar
Carne de vită la grătar la cuptor necesită aproximativ 2 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 12 porții cu 146 de calorii, 5 g de proteine și 2 g de grăsime fiecare. Pentru 71 de cenți per porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această garnitură. Un amestec de zahăr, ceapă, sare și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de lingură de 44%, acest fel de mâncare este solid. Pieptul de vită la grătar, coasta de vită la grătar și pieptul de vită la grătar sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez, rumeniți carnea de vită și ceapa; scurgere. Se amestecă următoarele opt ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Coaceți, descoperit, la 325° timp de 2 ore, amestecând din când în când.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Serviți pe chifle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista