Carne De Vită La Grătar
Carnea de vită la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 1,65 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 328 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, friptură chuck, sos Worcestershire și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1192 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 ore și 20 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Piept De Vită La Grătar, Cină la grătar cu carne de vită și papion, și Coaste De Vită La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați ketchup, zahăr brun, oțet de vin roșu, muștar în stil Dijon, sos Worcestershire și fum lichid. Se amestecă sare, piper și praf de usturoi.
Puneți friptura de chuck într-un aragaz lent.
Se toarnă amestecul de ketchup peste friptura de chuck. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8 până la 10 ore.
Scoateți friptura de mandrină din aragazul lent, tăiați-o cu o furculiță și reveniți la aragazul lent. Se amestecă carnea pentru a acoperi uniform cu sos. Continuați să gătiți aproximativ 1 oră.