Carne De Vită La Grătar

Carne De Vită La Grătar
Carnea de vită la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 1,65 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 328 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, friptură chuck, sos Worcestershire și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1192 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 ore și 20 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Piept De Vită La Grătar, Cină la grătar cu carne de vită și papion, și Coaste De Vită La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați ketchup, zahăr brun, oțet de vin roșu, muștar în stil Dijon, sos Worcestershire și fum lichid. Se amestecă sare, piper și praf de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Pentru Salata Ranch, OptionalSos Pentru Salata Ranch, Optional
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Puneți friptura de chuck într-un aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită Chuck FripturăCarne De Vită Chuck Friptură
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
3
Se toarnă amestecul de ketchup peste friptura de chuck. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8 până la 10 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită Chuck FripturăCarne De Vită Chuck Friptură
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
4
Scoateți friptura de mandrină din aragazul lent, tăiați-o cu o furculiță și reveniți la aragazul lent. Se amestecă carnea pentru a acoperi uniform cu sos. Continuați să gătiți aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită Chuck FripturăCarne De Vită Chuck Friptură
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
DificultateExpert
Gata În10 hrs, 20 m.
Porții12
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista