Carne De Vită Italiană
Reteta de carne de vită italiană este gata în aproximativ 10 ore și 5 minute și este cu siguranță un minunat lactate gratuit opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție conține 415 calorii, 41G de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $1.73 pe portie, veți obține un fel principal care servește 14. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați rulouri, friptură rotundă de vită, condimente și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sandvișuri italiene de vită cu aragaz lent sau carne de vită Pepperoncini, Carne De Vită Italiană, și Carne De Vită Italiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se taie friptura în jumătate; se pune într-un 5-qt. aragaz lent.
Combinați apa și condimentele; se toarnă peste friptură. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 10-12 ore sau până când carnea este foarte fragedă. Aruncați frunza de dafin.
Scoateți carnea și tăiați-o cu o furculiță. Grăsime degresată din sucurile de gătit; întoarceți carnea la aragazul lent.