Carne De Vită Hash Stil Britanic
Corned Carne de vită Hash stil britanic ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten și FODMAP are 343 calorii, 18g de proteine, și 13g de grăsime per portie. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării scoțiene. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână fasole coaptă, brânză Cheddar ascuțită, carne de vită cornată și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 74%. Încercați Carne De Vită Hash, Carne De Vită Hash, și Carne De Vită Hash pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Așezați cartofii într-un vas mare cu suficientă apă pentru a acoperi. Se aduce la fierbere și se fierbe până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Scurgeți și mash, aromatizând cu lapte, unt, sare sau oricum doriți să le faceți.
Se toarnă fasole coapte în partea de jos a unui vas caserola 1 1/2 litru. Feliați carnea de vită cornată și aranjați deasupra fasolei într-un strat uniform. Condimentează cu câteva liniuțe de sos Worcestershire. Sus cu piure de cartofi.
Coaceți neacoperit timp de 25 de minute în cuptorul preîncălzit. Piureul de cartofi ar trebui să înceapă să se croiască, dar încă nu se rumenesc. Se acoperă cu brânza și se întoarce la cuptor.
Coaceți încă 20 de minute sau până când brânza este rumenită.