Carne De Vită Fiartă Cu Usturoi

Carne De Vită Fiartă Cu Usturoi
Carnea de vită înăbușită cu usturoi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 100 de calorii. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de bulion de carne de vită, coaste de țelină, garnitură: frunze de țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 49 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Carne De Vită Fiartă Cu Usturoi, Carne De Vită Fiartă, și Cozi De Miel Cu Usturoi Fiert pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Se usucă gambele și se freacă peste tot cu sare și piper. Dredge shanks în făină, întorcându-se pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Încălziți 1 1/2 linguri de ulei într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi rumeniți gambele pe toate părțile în 3 loturi, adăugând 1/2 lingură de ulei, dacă este necesar, 5 până la 6 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Transferați gambele într-o tigaie mare de prăjire.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
5
Adăugați bulion și apă în tigaie și aduceți la fierbere, răzuind bucăți maronii. Nestle usturoi (părți tăiate în jos), coaja, cimbru, și frunze de dafin cu telina si morcovi în jurul valorii de gambe în tigaie și se adaugă amestecul bulion. Acoperiți suprafața cu o foaie de hârtie pergament și acoperiți bine tigaia cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
6
Se transferă la cuptor și se fierbe până când carnea este foarte fragedă, 2 1/2 până la 3 ore. Îndepărtați și aruncați grăsimea din lichidul de gătit și amestecul rece complet, neacoperit, aproximativ 1 oră, apoi răciți, acoperit, cel puțin 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Preincalziti cuptorul la 350 cm. f (lasati raftul in pozitie de mijloc).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Îndepărtați și aruncați orice grăsime rămasă de pe suprafața sucurilor de tigaie și reîncălziți amestecul de coadă, acoperit, în cuptor, întorcând gambele o dată, 1 oră. Aruncați frunza de dafin, crenguțele de cimbru și coaja.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Transferați gambele și legumele cu usturoi într-un vas de servit și păstrați-l cald, acoperit. Dacă sucurile de tigaie măsoară mai mult de 3 căni, fierbeți într-o tigaie curățată de 12 inci până la reducere; dacă este mai puțin, adăugați apă. Strângeți pulpa de usturoi din 1 cap în sucuri de tigaie, aruncând pielea și bateți pentru a încorpora, apoi adăugați suc de lămâie și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
10
Se toarnă sosul peste cozi și se servește, împreună cu legumele și capetele de usturoi rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1
Amestecul de coadă fiert poate fi răcit, acoperit, până la 2 zile.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista