Carne de vită fiartă cu ceapă, cartof dulce și păstârnac
Carnea de vită fiartă cu ceapă, cartof dulce și păstârnac este o fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 365 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,97 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Dacă aveți la îndemână sare kosher, morcov tăiat în diagonală, friptură de chuck și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Salată de ceapă, carne de vită și cartofi dulci la grătar, Tocană de vită fiartă la cuptor cu morcov, păstârnac și Lancinato Kale, și Zinfandel-coaste scurte de vită fierte cu piure de rozmarin-păstârnac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Încălziți un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
3
Adăugați 1 lingură de ulei; vârtej.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
4
Presărați carnea de vită cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper; gatiti 10 minute, rumenind pe toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Carne De Vită
Sare
5
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adauga ceapa; saut 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
7
Adăugați pasta de roșii și usturoiul; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
Usturoi
8
Adăugați carne de vită și bulion; aduceți la fierbere. Acoperiți și coaceți la 325 timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Combinați restul de 1 lingură de ulei, păstârnac, morcov, cartof dulce, restul de 1/4 linguriță de sare și restul de 1/4 linguriță de piper pe o tigaie căptușită cu folie; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Dulci
Păstârnac
Morcov
Piper
Jeleu
Rola
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Tigaie
10
Așezați tigaia pe raftul inferior în cuptor; coaceți la 325 timp de 50 de minute, amestecând o dată.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
11
Tăiați carnea de vită peste cereale în felii. Întoarceți cuptorul olandez la foc mediu-mare; gatiti sosul 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
12
Așezați 1/2 cană de legume în fiecare din cele 4 boluri puțin adânci; se acoperă cu 3 uncii de vită și 1/4 cană de sos.