Carne de vită fiartă cu ceapă, cartof dulce și păstârnac

Carne de vită fiartă cu ceapă, cartof dulce și păstârnac
Carnea de vită fiartă cu ceapă, cartof dulce și păstârnac este o fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 365 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,97 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Dacă aveți la îndemână sare kosher, morcov tăiat în diagonală, friptură de chuck și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Salată de ceapă, carne de vită și cartofi dulci la grătar, Tocană de vită fiartă la cuptor cu morcov, păstârnac și Lancinato Kale, și Zinfandel-coaste scurte de vită fierte cu piure de rozmarin-păstârnac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Încălziți un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
3
Adăugați 1 lingură de ulei; vârtej.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Presărați carnea de vită cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper; gatiti 10 minute, rumenind pe toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
Carne De VităCarne De Vită
SareSare
5
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adauga ceapa; saut 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
7
Adăugați pasta de roșii și usturoiul; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
UsturoiUsturoi
8
Adăugați carne de vită și bulion; aduceți la fierbere. Acoperiți și coaceți la 325 timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Combinați restul de 1 lingură de ulei, păstârnac, morcov, cartof dulce, restul de 1/4 linguriță de sare și restul de 1/4 linguriță de piper pe o tigaie căptușită cu folie; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi DulciCartofi Dulci
PăstârnacPăstârnac
MorcovMorcov
PiperPiper
JeleuJeleu
RolaRola
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
10
Așezați tigaia pe raftul inferior în cuptor; coaceți la 325 timp de 50 de minute, amestecând o dată.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
11
Tăiați carnea de vită peste cereale în felii. Întoarceți cuptorul olandez la foc mediu-mare; gatiti sosul 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
12
Așezați 1/2 cană de legume în fiecare din cele 4 boluri puțin adânci; se acoperă cu 3 uncii de vită și 1/4 cană de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
SosSos
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Revista