Carne de vită fiartă asiatică cu salată mărunțită fierbinte și acră

Carne de vită fiartă asiatică cu salată mărunțită fierbinte și acră
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 213 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime per portie. Pentru $ 4.29 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de coadă de vită pe os, ceapă, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Încercați Bere coadă de vită fiert cu crupe de usturoi, Crock-Pot Stil Asiatic Carne De Vită Mărunțită, și Duminică Aragaz Lent: Carne De Vită Mărunțită Din Asia pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Punctul de o tocană, ar trebui să meargă fără a spune, este aroma sa, mai degrabă decât forma sa. Deci, în timp ce fâșiile crocante de salată de morcov, scallion și ardei gras, aduc culoare și frumusețe studiului altfel maro, textura și mușcătura lor cu aromă asiatică oferă partenerul perfect pentru condimentarea aromată bogată a tocăniței moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
2
Gătirea tibiei pe os îmi oferă o anumită plăcere primitivă, iar carnea se topește și mai mult tandrețe, dar puteți cumpăra coadă de vită cubată de pe os (sau altă carne de tocană, dacă trebuie), caz în care nu veți avea nevoie la fel de mult în greutate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Carne De VităCarne De Vită
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
3
Împreună cu tocană și toppingul său crocant, fierbinte și acru, servesc păstârnac și cartofi cu piure de gingery, ghimbirul oferind un ecou dezactivat al tonurilor din Asia de Sud-Est. În timp ce un castron simplu de orez ar fi o alternativă amendă, știu că mash aromatice face pentru fantastic, chiftele de cartofi de foc a doua zi sau cam asa ceva după.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Pentru carnea de vită: Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Puneți și curățați ceapa și curățați și feliați aproximativ ghimbirul și puneți-l în procesor cu căței de usturoi decojiți și coriandru. Blitz până se toacă fin, apoi se încălzește uleiul într-un cuptor olandez mare și se prăjește ușor acest amestec, până se moale și începe să se prindă în tigaie; acest lucru ar trebui să dureze aproximativ 10 minute, la foc mediu și cu agitare regulată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Se toarnă vinul chinezesc (sau sherry) și se lasă să se baloneze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Adăugați sosul de soia, zahărul brun, bulionul, sosul de stridii și oțetul. Aduceți la fierbere, apoi aruncați bețișoarele de scorțișoară și anasonul stelar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Sos De StridiiSos De Stridii
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
8
Adăugați bucățile de coadă de vită și lăsați totul să ajungă din nou la un balon, apoi fixați pe un capac și puneți-l în cuptor timp de 2 ore (friptura obișnuită de tocană poate dura mai mult).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Scoateți cuptorul olandez cu grijă din cuptor și, folosind o lingură perforată, scoateți carnea de vită într-un vas rezistent la cuptor, acoperiți cu folie de aluminiu și păstrați cald în cuptor, în timp ce fierbeți puternic sosul în cuptorul olandez de pe aragaz, fără capac, până când s-a redus cu aproximativ jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Pentru salată: curățați morcovii, tăiați-i în felii lungi, apoi julienne-i (adică tăiați în fâșii asemănătoare chibritului). Tăiați și înjumătățiți scallions și apoi julienne, de asemenea. Semințe de ardei iute și, de asemenea, tăiate în juliennes, și se toacă fin cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
11
Combinați toate legumele julienned și cilantro tocat într-un bol. Într-un alt castron amestecați sucul de lămâie, sosul de pește și zahărul superfin și îmbrăcați legumele cu acesta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr ExtrafinZahăr Extrafin
Sos De PeșteSos De Pește
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
12
Pentru servire: aranjați carnea de vită pe un platou de servire și turnați peste sosul redus peste carne, apoi îmbrăcați blatul cu salata mărunțită fierbinte și acră. Dacă utilizați cuburi de carne de tocană, mai degrabă decât felii de coadă, probabil că ați face mai bine să folosiți un vas mai adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
13
Faceți Notă Înainte: gătiți carnea de vită timp de 1 3/4 ore, apoi transferați într-un castron pentru a se răci. Se acoperă, se dă la frigider și se păstrează la frigider până la 2 zile. Când este gata de utilizare, întoarceți carnea de vită în cuptorul olandez și încălziți ușor până când sosul fierbe. Acoperiți și reveniți la cuptor timp de 30 de minute sau până când carnea de vită este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
14
Transferați carnea într-un vas rezistent la cuptor și terminați sosul conform instrucțiunilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
15
Freeze notă: gatiti și se răcește ca mai sus, apoi se congela timp de până la 3 luni într-un recipient etanș. Dezghețați peste noapte în frigider și reîncălziți și terminați ca mai sus.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este înregistrări pe teren Chenin Blanc. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
Înregistrări Pe Teren Chenin Blanc
Înregistrări Pe Teren Chenin Blanc
Arome de coajă de stridii, mere Granny smith, mușețel și narcisă.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Bucătăriiasiatic
Revista