Carne De Vită Enchilada Caserola

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați caserola enchilada de vită. O porție conține 28 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 45 și costă 18 cenți pe porție. Un amestec de cremă condensată de supă de pui, tortilla de porumb, roșii ro*tel și ardei iute și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Carne De Vită Enchilada Caserola, Carne De Vită Enchilada Caserola, și Carne de vită și fasole enchilada caserola.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Carne brună în tigaie mare; scurgere. Se amestecă supa și 1 cană VELVEETA.
Lingurați 1/3 din amestecul de carne într-un vas de copt pătrat de 8 inci; acoperiți cu 6 jumătăți de tortilla și 1/4 cană de roșii. Repetați straturile. Se acoperă cu amestecul de carne rămas, roșii și VELVEETA; acoperi.
Coaceți 25 min. sau până se încălzește.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.