Carne De Vită Demi-Glace

Carne De Vită Demi-Glace
Carnea de vită Demi-Glace ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 51 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați pasta de roșii, apă, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Demi-Glace, Scoici Arse, Mămăligă, Demi-Glace, și Friptură de porc cu caise Demi-glace pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Periați pasta de roșii uniform peste oasele de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
OS De VităOS De Vită
3
Așezați oasele într-o tigaie de prăjire superficială acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
4
Coaceți la 400 timp de 40 de minute sau până când sunt ușor carbonizate, întorcându-se după 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Așezați oasele într-un vas mare. Adăugați cu grijă 2 căni de apă rece în tigaia de prăjire, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Se toarnă lichid din tigaie în oală.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați ceapa și ingredientele rămase în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8
Adăugați restul de 10 căni de apă rece; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 2 ore; suprafața degresată ocazional, aruncând spuma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
9
Se strecoară stocul printr-o sită fină căptușită cu pânză de brânză într-un castron mare; aruncați solidele. Se răcește la temperatura camerei. Acoperiți și răciți 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Degresați grăsimea solidificată de pe suprafața stocului; aruncați grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
11
Puneți stocul într-o cratiță mare; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până la sirop și reduceți la 6 linguri (aproximativ 1 oră și 15 minute), îndepărtând spuma de la suprafață, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate44
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista