Carne De Vită Demi-Glace
Carnea de vită Demi-Glace ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 51 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați pasta de roșii, apă, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Demi-Glace, Scoici Arse, Mămăligă, Demi-Glace, și Friptură de porc cu caise Demi-glace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Periați pasta de roșii uniform peste oasele de vită.
Așezați oasele într-o tigaie de prăjire superficială acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 400 timp de 40 de minute sau până când sunt ușor carbonizate, întorcându-se după 20 de minute.
Așezați oasele într-un vas mare. Adăugați cu grijă 2 căni de apă rece în tigaia de prăjire, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Se toarnă lichid din tigaie în oală.
Adăugați ceapa și ingredientele rămase în oală.
Adăugați restul de 10 căni de apă rece; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 2 ore; suprafața degresată ocazional, aruncând spuma.
Se strecoară stocul printr-o sită fină căptușită cu pânză de brânză într-un castron mare; aruncați solidele. Se răcește la temperatura camerei. Acoperiți și răciți 8 ore sau peste noapte.
Degresați grăsimea solidificată de pe suprafața stocului; aruncați grăsimea.
Puneți stocul într-o cratiță mare; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până la sirop și reduceți la 6 linguri (aproximativ 1 oră și 15 minute), îndepărtând spuma de la suprafață, după cum este necesar.