Carne de vită de 20 de minute în vin roșu

Carne de vită de 20 de minute în vin roșu
Carnea de vită de 20 de minute în vin roșu necesită aproximativ 20 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45g de proteine, 43G de grăsime, și un total de 832 calorii. Această rețetă servește 1 și costă 8,7 USD pe porție. Această rețetă de la BBC Good Food necesită vin de sticlă, friptură, ceapă și roșii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 27 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca fel principal. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 88%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Carne De Vită Cu Sos De Vin Roșu, Carne de vită cu sos de vin roșu, și Tocană De Vită Cu Vin Roșu.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie. Prăjiți friptura timp de 2 minute pe fiecare parte până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Scoateți friptura pe o farfurie, apoi aruncați ceapa, usturoiul și oregano în tigaie. Se prăjește 5 minute până începe să devină auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Introduceți vinul și roșiile în tigaie, apoi fierbeți timp de 10 minute până se îngroașă și se îmbogățesc. Feliați friptura în bucăți, reveniți în tigaie cu orice suc, apoi fierbeți câteva minute pentru a reîncălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Se servește cu paste, chipsuri sau niște cartofi prăjiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții1
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista