Carne de vită de 20 de minute în vin roșu
Carnea de vită de 20 de minute în vin roșu necesită aproximativ 20 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45g de proteine, 43G de grăsime, și un total de 832 calorii. Această rețetă servește 1 și costă 8,7 USD pe porție. Această rețetă de la BBC Good Food necesită vin de sticlă, friptură, ceapă și roșii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 27 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca fel principal. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 88%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Carne De Vită Cu Sos De Vin Roșu, Carne de vită cu sos de vin roșu, și Tocană De Vită Cu Vin Roșu.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie. Prăjiți friptura timp de 2 minute pe fiecare parte până se rumenesc.
Scoateți friptura pe o farfurie, apoi aruncați ceapa, usturoiul și oregano în tigaie. Se prăjește 5 minute până începe să devină auriu.
Introduceți vinul și roșiile în tigaie, apoi fierbeți timp de 10 minute până se îngroașă și se îmbogățesc. Feliați friptura în bucăți, reveniți în tigaie cu orice suc, apoi fierbeți câteva minute pentru a reîncălzi.
Se servește cu paste, chipsuri sau niște cartofi prăjiți.