Carne de vită Daube provensal este un fără lactate felul principal. O porție conține 497 calorii, 35g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $2.7 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de sare, rozmarin, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Carne De Vită Provensal Daube, Carne De Vită Daube Provensal, și Carne De Vită Daube Provensal pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 30
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Încălziți uleiul de măsline într-un cuptor olandez mic la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
3
Adăugați usturoiul în tigaie; gatiti 5 minute sau pana cand usturoiul este parfumat, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Scoateți usturoiul cu o lingură cu fante; pus deoparte. Creșteți căldura la mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
5
Adăugați carne de vită în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Presărați carnea de vită cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru. Gatiti 5 minute, rumenind pe toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Carne De Vită
Sare
7
Scoateți carnea de vită din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Adăugați vin în tigaie și aduceți la fierbere, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Adăugați usturoiul, carnea de vită, restul de 1 linguriță de sare, restul de 1/4 linguriță de piper, morcov și următoarele 8 ingrediente (prin frunza de dafin) la tigaie; se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Morcov
Usturoi
Piper
Carne De Vită
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Acoperiți și coaceți la 300 timp de 2 1/2 ore sau până când carnea de vită este fragedă. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
11
Se servește peste tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
12
Garnisiți cu cimbru proaspăt tocat, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt
13
Notă: pentru a face într-un aragaz lent, pregătiți-vă prin pas
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
14
Puneți amestecul de carne de vită într-un aragaz lent electric. Acoperiți și gătiți la înălțime timp de 5 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
15
Notă de vin: această tocană de vită satisfăcătoare merită un vin bogat, pământesc și plin de suflet-unul cu o textură moale și groasă. Îmi place complexitatea și suculența proprietății Kuleto Syrah 2004 din Napa Valley, California (45 USD), care ridică această tocană într-o cină princiară. -- Alina Gavril