Carne de vită Curry (Oamc) ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. O porție conține 662 calorii, 41G de proteine, și 47G de grăsime. Pentru $2.74 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Dacă aveți la îndemână pudră de muștar, pudră de curry, ierburi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma cartoful, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cartofi Dulci ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Curry De Roșii Și Miel (Oamc), Carne de vită și fasole OAMC Enchiladas, și Goan Curry de vită cu oțet: Vindaloo de vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 150 de grade C (300 de grade F).Curățați și tăiați legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Se amestecă pudra de curry, pudra de muștar și zahărul împreună.Tăiați și tăiați carnea în bucăți mari de dimensiuni mari.Se acoperă carnea cu făină condimentată (cel mai bun mod pe care l-am găsit este să pun făina într-un castron mare și în loturi se pune carnea pentru a fi acoperită, se agită excesul și se gătește acel lot continuă cu toată carnea folosită).într-o oală grea (potrivită pentru cuptor) se pune în ulei (suficient pentru a acoperi fundul oalei) și la foc mediu/mare se gătește carnea în loturi pentru a sigila, așezată pe o parte, se ține la cald acoperită cu alfoil sau se folosește o caserolă cu capac.Ștergeți oala curată (pentru a scăpa de făina arsă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Muștar
Bomboane Salvatoare
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Zahăr Roșu Grosier
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
Cireșe Confiate Suplimentare
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Încălziți 2 linguri de ulei la foc mediu, gătiți cartofii și cartofii dulci timp de 10 minute. Reduceți căldura la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
4
Scoateți cartofii cu lingura cu fante pe o farfurie și puneți-o într-o parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
5
Adăugați mai mult ulei dacă este necesar și transformați căldura până la mediu/mare și adăugați ceapa și sotati până la moale. Întoarceți căldura la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
6
Scoateți cu lingura cu fante și adăugați la cartofi.La foc mediu se adaugă pudra de curry, pudra de muștar și amestecul de zahăr și usturoiul se gătește până se parfumează (aproximativ 1/2 până la 1 minut).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Muștar
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
7
Adăugați legume în amestecul de curry și gătiți timp de 2 până la 3 minute la foc mediu/mare.Acum adăugați carnea și amestecați bine cu legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
8
Adăugați morcov, carne de vită, roșii,lancanshire (sau worcestershire), ierburi proaspete, piper cayenne, pudră de ardei iute și pudră de ghimbir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Fasole Verde Murată
1/4 Cană Muștar Uscat
Ierburi Proaspete
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Grăsime De Porc înapoi
9
Se amestecă bine împreună.Dacă carnea și legumele nu sunt acoperite cu lichid, completați cu apă și amestecați.Puneți capacul pe oală și puneți - l în cuptor timp de 3-4 ore, până când carnea este fragedă, amestecând ocazional.Chiar înainte de servire se adaugă o lingură suplimentară de ierburi proaspete (se toacă chiar înainte de utilizare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ierburi Proaspete
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
10
Se servește cu orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Skeleton Gruner Veltliner (1 litru). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.