Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de vită cu sos de rozmarin-ciuperci. O porție conține 240 calorii, 29G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,65 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci pre, 2 lingurițe de rozmarin, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma vinul roșu sec, puteți urma acest fel principal cu Pinot Noir Negrese ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Carne de vită cu aragaz lent cu sos cremos de ciuperci-rozmarin, Lasagna de ciuperci și Kale cu sos de caju de rozmarin, și Friptură de coastă în picioare cu rozmarin și piper cu sos de tigaie cu două ciuperci.
Instrucțiuni
1
Combinați ciupercile pre-tăiate, vinul și friptura într-o pungă mare de plastic cu fermoar și sigilați. Marinați la frigider timp de 30 de minute, întorcându-vă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
2
Scoateți friptura din pungă, rezervând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
3
Puneți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați friptură; gatiti timp de 6 minute sau pana la gradul dorit de coacere, intorcand dupa 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
5
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Combinați ceapa, 2 linguri de pătrunjel, rozmarin și ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Adăugați amestecul de ceapă și marinada rezervată în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti pana se reduce la 2 cani (aproximativ 15 minute), amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Tăiați carnea de vită în diagonală peste cereale în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
9
Așezați carnea de vită pe un platou de servire. Puneți sosul de ciuperci peste carnea de vită.