Carne De Vită Cu Sos De Portocale

Carne De Vită Cu Sos De Portocale
Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 180 de calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați suc de portocale, coajă de portocală, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Carne de vită prăjită cu morcovi și portocale de sezon nou, Fettuccine cu un sos de vițel savuros, și Paste cu sos de vițel de roșii.
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Revista