Carne De Vită Cu Piper
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de vită cu piper. O porție conține 773 calorii, 30g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $ 2.69 pe portie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți orez cu bob scurt, fâșii de ardei gras, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptură de piper chinezesc (carne de vită prăjită cu ceapă, ardei și sos de piper negru), Plăcintă cu carne de vită și piper, și Friptură De Piper De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați friptura peste cereale în felii de 1/4 inci; tăiați felii în benzi de 1/2 inci.
Tăiați fâșiile în bucăți lungi de 3 inci.
Combinați bucățile de friptură, sosul de soia, vinul, zahărul și piperul negru.
Încălziți un wok de 14 inci la foc mare.
Adăugați 1 lingură de ulei în wok, învârtindu-se pentru a acoperi.
Adăugați ceapa și usturoiul în wok; se amestecă 30 de secunde sau până când ceapa începe să se rumenească.
Adăugați ardei grași roșii și verzi în wok; amestecați-prăjiți 2 minute sau până când sunt crocante. Puneți amestecul de ardei gras într-un castron mare.
Adăugați 1 1/2 lingurițe de ulei în wok, învârtindu-se pentru a acoperi.
Adăugați jumătate din amestecul de friptură la wok; se amestecă 1 minut sau până se rumenesc.
Adăugați amestecul de friptură gătit în amestecul de ardei gras. Repetați procedura cu restul de 1 1/2 lingurițe de ulei și amestecul de friptură rămas. Întoarceți amestecul de friptură la wok; se presară cu sare. Se amestecă 1 minut sau doar până se încălzește.
Notă de vin: când vine vorba de vin, această rețetă simplă de vită are nevoie de îngrijire, deoarece ardeii grași verzi pot face ca multe vinuri roșii să aibă un gust verde și buruienos, în timp ce sosul de soia poate face ca roșiile să aibă un gust gol. Deci, alegeți un vin cu o mulțime de arome fructuoase și fructe de pădure. O alegere excelentă este beaujolaisespecially tradiționale unul dintre Beaujolais cru, cum ar fi Moulin--Vent. Georges dubouf Beaujolais Moulin-Vent (etichetă de flori) 2006 din Burgundia, Franța, este $ Karen MacNeil