Friptura de vită cu legume de iarnă prăjite ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 331 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,48 USD pe porție. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 46 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Mergeți la magazin și ridicați suc de mere, frunze de cimbru, legume de iarnă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este super. Rețete similare includ Carne de vită cu legume de iarnă prăjite, Tocană consistentă de vită cu legume prăjite de iarnă, și Carne De Vită Cu Legume De Iarnă.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F. Aruncați legumele și ceapa cu 1 lingură de ulei de măsline pe o foaie mare de copt. Prăjiți 20 de minute sau până când legumele sunt aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Fripturi De Carne Din New York
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Între timp, gătiți și amestecați carnea de vită în restul de 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare 5 minute sau până când carnea de vită se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați legume prăjite, bulion de pui, frunze de dafin, cimbru, piper, sare și vin. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim; fierbeți 10 minute sau până când sosul este ușor îngroșat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Grăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Scoateți frunzele de dafin din tocană înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
5
Serviți tocană peste piure de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă