Carne De Vită Cu Curry Roșu Thailandez
Reteta Thai carne de vită curry roșu este gata în aproximativ 11 ore și 36 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. O porție conține 155 calorii, 6g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 35 și costă 54 de cenți pe porție. Un amestec de lapte de cocos, mentă, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 74 de gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Curry roșu thailandez cu legume, Carne De Vită Cu Curry Roșu Thailandez, și Thai carne de vită curry.
Instrucțiuni
Așezați carnea de vită într-un castron.
Se presară cu sare și piper și se aruncă pentru a acoperi uniform. Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, încălziți uleiul de canola. Lucrând în loturi, dacă este necesar, sotati carnea de vită până se rumeneste pe toate părțile, aproximativ 5 minute.
Se transferă într-un castron și se lasă deoparte.
Adăugați ceapa și usturoiul în tigaie și sotati la foc mediu-mare timp de 1 minut.
Adăugați pasta de curry și amestecați până când este parfumată și acoperiți ceapa și usturoiul, aproximativ 30 de secunde.
Transferați carnea de vită într-un aragaz lent și adăugați amestecul de lapte de cocos. Acoperiți și gătiți conform instrucțiunilor producătorului până când carnea de vită este foarte fragedă și sosul este gros, dar încă fluid, aproximativ 3 ore la maxim sau 6 ore la minim. Cu aproximativ 5 minute înainte ca carnea de vită să fie gata, amestecați lăstarii de bambus în curry.Puneți curry-ul pe farfurii individuale încălzite sau într-un castron mare de servire.
Se ornează cu menta și se servește imediat.
Servește 6 la 8.Adaptat din Williams-Sonoma Essentials of Slow Cooking, de Melanie Barnard, Charles Pierce și Dennis Kelly (Oxmoor House, 2008).