Carne de vită cu Broccoli teriyaki și tăiței Ramen

Carne de vită cu Broccoli teriyaki și tăiței Ramen
Reteta de carne de vită cu Broccoli teriyaki și tăiței Ramen ar putea satisface pofta japoneză în aproximativ 30 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 620 calorii, 34G de proteine, și 37g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 3,52 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei de susan, bulion de pui, friptură de fustă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Amidon De Porumb Cu Ciocolată ca desert. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Carne de vită și Broccoli cu tăiței Ramen, Teriyaki legume Se amestecă-prăji cu taitei Ramen, și Taitei De Broccoli Si Ramen pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Acoperiți tăiței cu apă fierbinte într-un castron mare și așezați o farfurie mică deasupra pentru a le menține scufundate; puneți deoparte să se înmoaie timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Scurgeți bine tăiței și dați deoparte. Aruncați pungile de aromă sau rezervați-le pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
3
Tăiați carnea de vită în cruce în bucăți de 2 până la 3 inci și apoi rotiți un sfert de tură și feliați subțire pe lungime peste bob, cu o grosime de aproximativ 1/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
4
Amestecați împreună bulionul de pui, sosul teriyaki, amidonul de porumb, zahărul și uleiul de susan într-un bol mic sau o cană de măsurare și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Bastoane De Bomboane SuplimentareBastoane De Bomboane Suplimentare
Ceașcă Edamame Congelată, DezghețatăCeașcă Edamame Congelată, Dezghețată
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Picături De Curcan PrăjitPicături De Curcan Prăjit
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
5
Încălziți 1 lingură de ulei vegetal într-un wok sau o tigaie mare antiaderentă la foc mare până la fumat ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
6
Adăugați jumătate din carnea de vită și gătiți, amestecând o dată, până se rumenesc la exterior și încă suculent la interior, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
7
Îndepărtați cu o lingură pliată într-un castron mare. Repetați cu încă 1 lingură de ulei vegetal și restul de carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
8
Încălziți 1 lingură de ulei vegetal în aceeași tigaie la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
9
Adăugați broccoli și gătiți, amestecând frecvent, până când broccoli începe să se înmoaie, aproximativ 1 minut. Reduceți căldura la mediu și împingeți broccoli în lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat
10
Adăugați 1 linguriță de ulei vegetal, ghimbir și usturoi și se fierbe, amestecand, pana cand parfumat, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
11
Adăugați 1/4 cană de apă în tigaie și gătiți, amestecând ocazional, până când se evaporă în cea mai mare parte, aproximativ 1 minut. Amestecați scurt amestecul de bulion de pui și adăugați-l în tigaie. Se aduce la fierbere și se gătește, amestecând ocazional, până se îngroașă, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
12
Adăugați carnea de vită și amestecați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
13
Transferați carnea de vită într-un platou mare de servire, lăsând loc tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
14
Ștergeți tigaia și încălziți restul de 2 linguri de ulei vegetal la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
15
Adăugați tăiței ramen și ceapa verde și gătiți, amestecând frecvent, până se încălzește, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei RamenTaitei Ramen
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
16
Transferați în platoul de servire și garnisiți cu ceapă verde suplimentară, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
17
Încingeți carnea de vită cu semințe de susan prăjite și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
18
Nota bucătarului: dacă aveți timp suplimentar și doriți să vă tăiați friptura de fustă foarte subțire, tăiați friptura în 4 bucăți și congelați timp de 30 de minute înainte de feliere. Gatiti pana cand este doar ars si inca suculent in interior, aproximativ 1 minut pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar, Mărunțită, Pentru ToppingBrânză Cheddar, Mărunțită, Pentru Topping
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista