Carne de vită cu ardei

Carne de vită cu ardei
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați carnea de vită cu ardei. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 164 calorii, 14g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la femeia pionieră are 1 fani. Un amestec de ceapă, ulei de canolan, pastă de chile și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Încercați Carne de vită și ardei, Carne de vită thailandeză cu ardei, și Carne de vită cu ardei dulci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună sos de soia, sherry, zahăr brun, amidon de porumb, ghimbir, usturoi și pastă de chili (sau ulei de chili.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Pastă De ChiliPastă De Chili
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Ulei De ChiliUlei De Chili
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
2
Așezați carnea de vită feliată în amestec și aruncați pentru a acoperi. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare până la mare. Când este foarte fierbinte, aruncați ceapa și gătiți mai puțin de un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Scoateți pe o placă separată. Întoarceți tigaia la flacără, lăsați să se reîncălzească și adăugați ardei gras (și ardei iute/jalapeno dacă utilizați.) Gatiti un minut, aruncand, pana cand ardeii au bucati maro / negre, dar sunt inca fermi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Lime, Suc, Plus Felii Pentru GarniturăLime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Scoateți pe o farfurie. Întoarceți tigaia la căldură și lăsați să se încălzească.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați lingura rămasă de ulei în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați 1/3 din amestecul de carne, distribuind uniform pe suprafața tigaiei. Se lasă să stea timp de 20 până la 30 de secunde, apoi se întoarce cu clești. Gatiti inca 30 de secunde, apoi scoateti pe o farfurie separata. Repetați cu carnea rămasă până se rumenesc.Reduceți căldura la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
8
Adăugați toată carnea, ceapa și ardeii în tigaie și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Se toarnă sosul rămas (sosul în care se marinează carnea*) și se amestecă. Se lasă să fiarbă la foc mic câteva minute. Sosul se va îngroșa încet. Opriți căldura. * Actualizare / notă: de asemenea, puteți bici un lot suplimentar de lichid dacă nu doriți să utilizați același lichid pe care îl utilizați pentru carne. Opriți apa clocotită, apoi aruncați tăiței. Amestecați, apoi lăsați tăiței să stea în apă fierbinte timp de aproximativ 8 minute (verificați instrucțiunile pachetului pentru a fi siguri.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
10
Scurgeți, apoi adăugați 1/2 tăiței pentru a se prăji. Aruncați împreună, apoi adăugați mai mulți tăiței după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
11
Adăugați apă foarte fierbinte, dacă este necesar, pentru a subția. Se acoperă cu frunze de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
12
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista