Carne de vită cornată glazurată cu muștar cu legume pentru bebeluși în bulion de bere aurie

Carne de vită cornată glazurată cu muștar cu legume pentru bebeluși în bulion de bere aurie
Carnea de vită glazurată cu muștar cu legume pentru bebeluși în bulion de bere aurie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 779 calorii, 42G de proteine, și 37g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 3,98 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână ienibahar, frunze de dafin, boabe de piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza întreaga ienibahar ai putea urma acest curs principal cu Prăjituri cu mâncare Allspice Angel cu caș de ananas și Pi uscat la cuptor ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Carne De Vită Glazurată Cu Muștar Chipotle, Marmeladă De Miere Muștar Carne De Vită Glazurată, și Faimoasa carne de vită și varză glazurată cu muștar Sheila.

Instrucțiuni

1
Tăiați și aruncați cea mai mare parte a grăsimii de pe suprafața pieptului. Clătiți bine carnea sub apă curentă rece, masând pentru a elibera saramura sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
2
Într-un aragaz lent electric de 5 litri sau mai mare, combinați ceapa, morcovii, cartofii, boabele de piper, ienibaharul, cuișoarele și frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 InchCartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
3
Așezați carnea, cea mai grasă parte în sus, pe legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
4
Adăugați berea. Acoperiți și gătiți până când pieptul este foarte fraged când este străpuns, 8 până la 9 ore la minim, 6 până la 7 ore la maxim. Dacă este posibil, întoarceți carnea cam la jumătatea gătitului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
AleAle
5
Cu 1 sau 2 linguri cu fante, transferați pieptul, partea cea mai grasă în sus, într - o tigaie de 10 pe 15 inci. Folosind mănuși fierbinți, scurgeți sucul din aragaz într - o tigaie de 5 până la 6 litri; transformați căldura în aragazul lent la scăzut pentru a menține legumele calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Se adaugă varza în suc și se fierbe la foc mare. Acoperiți și gătiți până când varza devine verde mai strălucitor și abia fragedă când este străpunsă, 5 până la 7 minute. Între timp, răspândiți partea grasă a pieptului cu 1/2 cană de muștar și fierbeți aproximativ 6 inci de la căldură până când suprafața sfârâie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 AnanasLa 1 Ananas
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
7
Transferați carnea de vită corned, partea de muștar în sus, într-un platou mare, lingură amestec de legume și varză în jurul cărnii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
La 1 AnanasLa 1 Ananas
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
8
Turnați sucurile de gătit într-un ulcior. Feliați pieptul peste Bob.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
9
Serviți carnea și legumele cu sucuri și muștar suplimentar pentru a adăuga după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate83
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista