Carne de vită coreeană la grătar cu salată de Scallion

Rețeta carne de vită coreeană la grătar cu salată de Scallion este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare coreeană. Pentru $2.77 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. O porție conține 299 calorii, 28G de proteine, și 16g de grăsime. Un amestec de zahăr, friptură de mușchi, salată verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Rulouri De Vită La Grătar Cu Sos De Soia Scallion, Carne de vită la grătar în stil coreean, și Carne De Vită Bulgogi Coreeană La Grătar.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică, prăjiți semințele de susan la foc moderat până se rumenesc ușor, aproximativ 3 minute.
Într-un vas mare de copt din sticlă, combinați 3 linguri de sake cu sosul de soia, ghimbirul, usturoiul, ceapa tocată, 2 lingurițe de semințe de susan, 1 1/2 lingurițe fiecare din uleiul de canola și zahărul și un vârf de piper cayenne.
Adăugați carnea și întoarceți-o la strat.
Se lasă la marinat la temperatura camerei timp de 20 de minute.
Încălziți o tigaie mare și grea.
Adăugați 2 linguri de ulei de canola și rotiți pentru a acoperi.
Adăugați aproximativ o pătrime din carne la un moment dat într-un singur strat și gătiți la foc mare până se rumenesc și se rumenesc în jurul marginilor, aproximativ 2 minute pe fiecare parte; se transferă într-un platou mare. Repetați cu carnea rămasă, adăugând mai mult ulei după cum este necesar.
Într-un castron mediu, combinați restul de 2 lingurițe de sake cu uleiul de susan, un vârf de cayenne, restul de 1 linguriță de semințe de susan prăjite și 1 linguriță de zahăr.
Adăugați chibriturile de scallion.
Aranjați frunzele de salată pe platou alături de carnea la grătar și serviți cu salata de scallion și pasta de chili pe lateral.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Puteți încerca Vinăria Good Hope Bush Vine Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Vinăria Good Hope Bush Vine Chenin Blanc]()
Vinăria Good Hope Bush Vine Chenin Blanc
Chenin este un strugure extrem de versatil, capabil să facă vinuri excelente în multe forme diferite, de la recolta târzie la vinul de paie până la cheninul clasic uscat și chiar M-ul. Acest exemplu este un Chenin Blanc uscat minunat de plin de viață, intens, fructat și frumos echilibrat. Aromele de mere verzi și piersică albă invită Palatul suculent, dar întins. O adâncime de fructe este ceea ce diferențiază acest vin. Arată o mare persistență a aromei și prospețimii care persistă pe gust mult timp după ce vinul a dispărut. Foarte individual, caracterul acestui vin îl face un însoțitor perfect pentru zilele calde de vară și serile lungi de balsam.