Carne De Vită Chineză Cu Broccoli

Carne De Vită Chineză Cu Broccoli
Reteta de carne de vită chineză cu Broccoli este gata în aproximativ 55 de minute și este cu siguranță un super fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare chinezească. Acest fel principal are 294 calorii, 33g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sos de soia kikkoman, vârf de filet de vită, amidon de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Carne De Vită Chineză Cu Broccoli, Carne de vită chineză și Broccoli, și Carne de vită chineză cu Broccoli pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți fâșii de carne feliate cu spatele cuțitului până se înmoaie. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Combinați amidonul de porumb și vinul de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Vin De OrezVin De Orez
3
Adăugați carne în amestecul de amidon de porumb și vin de orez și marinați cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Vin De OrezVin De Orez
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Combinați sosul de soia Kikkoman și zahărul. Set aside.In între timp, tăiați broccoli în flori mici, tăind tulpinile mici în diagonală; aruncați tulpina mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
5
Încălziți uleiul într-un wok la flacără medie.Se amestecă carnea de vită marinată; continuați să amestecați până când își schimbă culoarea, dar numai până când este pe jumătate gata (jumătate de culoare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
6
Adăugați ceapa și kikkoman cu amestec de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
7
Adăugați sosul de broccoli și stridii; continuați să amestecați timp de 5 minute sau până la fiert; în timp ce adăugați și un vârf de bicarbonat de sodiu la broccoli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De StridiiSos De Stridii
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
8
Adăugați 1/4 cană de apă și amestecați prăjirea încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
9
Se servește cald.Trimiteți o corecție
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate37
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista