Carne De Vită Bourguignonne

Carne De Vită Bourguignonne
Beef Bourguignonne este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 4,61 USD pe porție. O porție conține 479 calorii, 47G de proteine, și 15g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ceapă perlată, ulei de canolan, conserve de roșii și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Încercați Tocană de vită cu napi (Bourguignonne de vită), Carne De Vită Bourguignonne, și Bourguignonne de vită cu tăiței de ou pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 300 F. condimentați carnea pe toate părțile cu 1 lingură de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
CarneCarne
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez sau o oală mare rezistentă la cuptor la foc mediu. Gatiti carnea in loturi, intorcandu-va la maro toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
3
Transferați pe o farfurie.
4
Adăugați vinul la picăturile din oală și aduceți la fierbere. Gatiti 3 minute, folosind o lingura de lemn pentru a racla fundul oalei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați carnea, roșiile și 2 căni de bulion și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
BulionBulion
CarneCarne
6
Adăugați ceapa galbenă, morcovul întreg și usturoiul. Acoperiți bine și transferați la cuptor timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă GalbenăCeapă Galbenă
MorcovMorcov
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Adăugați morcovii tăiați pentru bebeluși sau fâșiile de morcovi, acoperiți și reveniți la cuptor până când carnea este fragedă cu furculița, dar nu se destramă, cu aproximativ 30 de minute în plus. Îndepărtați orice grăsime de pe suprafață.Între timp, topiți 1 lingură de unt într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcovi Pentru CopiiMorcovi Pentru Copii
UntUnt
MorcovMorcov
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CuptorCuptor
8
Adăugați ceapa de perle și bulionul rămas. Fierbeți până când lichidul se evaporă aproape complet și ceapa este fragedă, aproximativ 15 minute, agitând tigaia ocazional pentru a acoperi ceapa cu lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
CeapăCeapă
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Transferați pe o farfurie. Curățați tigaia, apoi topiți untul rămas la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Adăugați ciupercile și aruncați pentru a acoperi. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand lichidul eliberat de ciuperci se evapora aproape complet, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
11
Se ia de pe foc și se adaugă sarea rămasă. Între timp, așezați oala cu tocană de vită pe plită la foc mediu-mare. Folosind o lingură cu fante, scoateți și aruncați jumătatea de ceapă și morcovul întreg. Fierbeți tocanita, neacoperită, până se îngroașă până la consistența dorită, 10 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TocanăTocană
MorcovMorcov
CeapăCeapă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
SobaSoba
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
12
Adăugați ceapa perlată și ciupercile și fierbeți încă 5 minute. Lingura pe plates.In avans: aroma Beef Bourguignonne se îmbunătățește cu timpul. Faceți-l cu 1 sau 2 zile înainte, apoi acoperiți-l și refrigerați-l, păstrând ceapa și ciupercile separate de tocană. A doua zi, îndepărtați orice grăsime de pe suprafață. Reîncălziți tocanita la o flacără medie-mică timp de 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
CiuperciCiuperci
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
TocanăTocană
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista