Beef Bourguignonne este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 4,61 USD pe porție. O porție conține 479 calorii, 47G de proteine, și 15g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ceapă perlată, ulei de canolan, conserve de roșii și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Încercați Tocană de vită cu napi (Bourguignonne de vită), Carne De Vită Bourguignonne, și Bourguignonne de vită cu tăiței de ou pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 300 F. condimentați carnea pe toate părțile cu 1 lingură de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Carne
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez sau o oală mare rezistentă la cuptor la foc mediu. Gatiti carnea in loturi, intorcandu-va la maro toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
3
Transferați pe o farfurie.
4
Adăugați vinul la picăturile din oală și aduceți la fierbere. Gatiti 3 minute, folosind o lingura de lemn pentru a racla fundul oalei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați carnea, roșiile și 2 căni de bulion și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Bulion
Carne
6
Adăugați ceapa galbenă, morcovul întreg și usturoiul. Acoperiți bine și transferați la cuptor timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă
Morcov
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Adăugați morcovii tăiați pentru bebeluși sau fâșiile de morcovi, acoperiți și reveniți la cuptor până când carnea este fragedă cu furculița, dar nu se destramă, cu aproximativ 30 de minute în plus. Îndepărtați orice grăsime de pe suprafață.Între timp, topiți 1 lingură de unt într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcovi Pentru Copii
Unt
Morcov
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Cuptor
8
Adăugați ceapa de perle și bulionul rămas. Fierbeți până când lichidul se evaporă aproape complet și ceapa este fragedă, aproximativ 15 minute, agitând tigaia ocazional pentru a acoperi ceapa cu lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Perlată
Ceapă
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Transferați pe o farfurie. Curățați tigaia, apoi topiți untul rămas la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Adăugați ciupercile și aruncați pentru a acoperi. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand lichidul eliberat de ciuperci se evapora aproape complet, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
11
Se ia de pe foc și se adaugă sarea rămasă. Între timp, așezați oala cu tocană de vită pe plită la foc mediu-mare. Folosind o lingură cu fante, scoateți și aruncați jumătatea de ceapă și morcovul întreg. Fierbeți tocanita, neacoperită, până se îngroașă până la consistența dorită, 10 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tocană
Morcov
Ceapă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Soba
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
12
Adăugați ceapa perlată și ciupercile și fierbeți încă 5 minute. Lingura pe plates.In avans: aroma Beef Bourguignonne se îmbunătățește cu timpul. Faceți-l cu 1 sau 2 zile înainte, apoi acoperiți-l și refrigerați-l, păstrând ceapa și ciupercile separate de tocană. A doua zi, îndepărtați orice grăsime de pe suprafață. Reîncălziți tocanita la o flacără medie-mică timp de 45 de minute.