Carne de pui și umplutură de mere
Carnea de pui și umplutura de mere ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 631 calorii, 41G de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $2.63 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de mere, bulion de pui, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este adus la tine de Toțiretete. Această rețetă este plăcută de 9 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Umplutura-Topped Carne De Porc & Apple Skillet, Tigaie de pui și umplutură, și Pui de tigaie, umplutură și sos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare și gătiți puiul, întorcând o dată, 8 minute sau până când este bine gătit.*
Scoateți puiul din tigaie.
Adăugați bulion și rețetă gata telina la tigaie; se aduce la fierbere la foc mare. Continuați să fierbeți 1 minut. Se amestecă amestecul de umplutură și mărul.
Aranjați puiul în tigaie și presărați cu brânză. Stați acoperit 5 minute.