Carne De Pui Grecească Marinată
Carnea de pui grecească marinată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 216 calorii, 30g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 30 de minute. Un amestec de piper măcinat, iaurt, oregano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 54%. Încercați Carne De Pui Grecească Marinată, Bourbon Marinat Pui La Gratar Kabobs, și Pui De Pui Grecesc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un vas mare de copt superficial, amestecați iaurtul, brânza feta, coaja de lămâie, sucul de lămâie, oregano, sare, piper și rozmarin.
Așezați puiul în vas și întoarceți-l la strat. Acoperiți și marinați 3 ore la frigider.
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură mare.
Infilați puiul, pene de ceapă și bucăți de ardei gras verde alternativ pe frigarui. Aruncați amestecul de iaurt rămas.
Frigarui la grătar pe grătarul pregătit până când puiul nu mai este roz și sucurile curg limpede.