Carne de porc și varză murată

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc și varza murată. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, primară și FODMAP are 265 calorii, 25g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de unt, varză murată, sare și piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Această rețetă de la Allrecipes are 55 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 10 minute. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Carne de porc și varză murată, Friptură de porc cu aragaz lent și cină cu varză murată, și Cotlete de porc cu aragaz lent cu varză murată și mere – un fel de mâncare de Anul Nou Amish pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați filetul de porc întreg într-un aragaz lent. Aranjați cartofii în jurul cărnii de porc; se toarnă varza murată și sucul peste carnea de porc și cartofi.
Adăugați cuburi de unt, sare și piper negru. Gatiti la foc mic pana cand carnea de porc este frageda, 8-10 ore.
Adăugați mai multă apă după 8 ore dacă amestecul pare uscat.