Prăjiți carnea de porc într - un vas de copt superficial de 2 1/2 până la 3 litri, neacoperit, în mijlocul cuptorului, amestecând ocazional, 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
În timp ce carnea de porc se prăjește, înmuiați ardeii iute într-un castron în suficientă apă fierbinte pentru a acoperi până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Scurgeți ardeii iute, aruncând apa și tulpinile înmuiate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Ardei iute pur, căței de usturoi, pudră de usturoi, 3 căni de apă și sare într-un blender până se omogenizează. Se amestecă sosul în carne de porc și se coace, neacoperit, amestecând ocazional, până când carnea de porc este fragedă, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
5
Purée chiles, garlic cloves, garlic powder, 3 cups water, and salt in a blender until smooth. Stir sauce into pork and bake, uncovered, stirring occasionally, until pork is tender, about 45 minutes.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă