Prăjiți carnea de porc într - un vas de copt superficial de 2 1/2 până la 3 litri, neacoperit, în mijlocul cuptorului, amestecând ocazional, 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
În timp ce carnea de porc se prăjește, înmuiați ardeii iute într-un castron în suficientă apă fierbinte pentru a acoperi până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi Asortați
3
Scurgeți ardeii iute, aruncând apa și tulpinile înmuiate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat
1 Cană De Orz Alb Perlat
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Ardei iute pur, căței de usturoi, pudră de usturoi, 3 căni de apă și sare într-un blender până se omogenizează. Se amestecă sosul în carne de porc și se coace, neacoperit, amestecând ocazional, până când carnea de porc este fragedă, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat
1 Cană De Orz Alb Perlat
5
Purée chiles, garlic cloves, garlic powder, 3 cups water, and salt in a blender until smooth. Stir sauce into pork and bake, uncovered, stirring occasionally, until pork is tender, about 45 minutes.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
1 Cană De Usturoi Tocat
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ