Carne de porc și Purslane în Salsa Verde picantă
Rețeta de porc și Purslane în Salsa verde picant ar putea satisface pofta ta mexicană în aproximativ 1 oră și 45 de minute. Această rețetă servește 6 și costă 2,15 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 427 calorii, 33g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de șuncă la cuptor oscar mayer, 1/3 cană de pansament italian Kraft zesty, vârfuri de coaste de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Friptură de porc friptură cu mere picant-Verde Chile Salsa, Roșii verzi prăjite cu Purslane, și Purslane Cherry Banana Monstru Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti coastele in jumatate de pansament in tigaie mare adanca sau cuptor olandez la foc mediu-mare 4 min. pe fiecare parte sau până se rumenesc pe ambele părți.
Scoateți coastele din tigaie; acoperiți pentru a se încălzi.
Combinați pansamentul rămas și carnea de porc cubată în tigaie; gatiti si amestecati 4 min. sau până când carnea de porc este rumenită uniform pe ambele părți.
Scoateți carnea de porc din tigaie; acoperiți pentru a se încălzi. Se amestecă ceapa; gatiti si amestecati 5 min.
Adăugați coaste, muschi de porc, salsa și apă; acoperi. Simmer pe mediu-scăzut 1 oră.
Adăugați purslane și șuncă; gatiti, acoperit, 15 min. sau până când carnea de coaste este fragedă.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 42 de dolari.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.