Carne de porc și prune

Carne de porc și prune
Nevoie de o curs principal fără gluten și primal? Carnea de porc și prunele ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 582 calorii, 56G de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $3.23 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de usturoi, piper, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscole de casă cu ouă de unt de arahide ale lui Reese ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ragout de carne de porc și prune, Carne de porc fiartă cu prune uscate, și Friptură de porc cu prune uscate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați prunele și vinul roșu; pus deoparte. Aruncați carnea de porc cu sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
Prune UscatePrune Uscate
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Așezați untul și uleiul de măsline într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare. Se prăjește carnea de porc până se rumeneste, lucrând în loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
3
Adăugați usturoiul, amestecând bine și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
4
Adăugați prunele și vinul și frunzele de dafin, amestecând pentru a combina. Reduceți focul la mediu-mic și gătiți, acoperit, timp de 5 minute. Se amestecă 2 căni de bulion, se acoperă parțial și se fierbe timp de 10 minute, amestecând ocazional. Descoperiți și adăugați bulionul rămas, amestecând bine. Reduceți focul la foc mic și gătiți 1 oră sau până când carnea de porc este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Prune UscatePrune Uscate
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Se ia de pe foc. Se amestecă coniacul (dacă se folosește) și jumătate și jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
6
Se servește cald peste felii groase de pâine prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista