Carne de porc și prune
Nevoie de o curs principal fără gluten și primal? Carnea de porc și prunele ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 582 calorii, 56G de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $3.23 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de usturoi, piper, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscole de casă cu ouă de unt de arahide ale lui Reese ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ragout de carne de porc și prune, Carne de porc fiartă cu prune uscate, și Friptură de porc cu prune uscate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați prunele și vinul roșu; pus deoparte. Aruncați carnea de porc cu sarea și piperul.
Așezați untul și uleiul de măsline într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare. Se prăjește carnea de porc până se rumeneste, lucrând în loturi.
Adăugați usturoiul, amestecând bine și gătiți timp de 1 minut.
Adăugați prunele și vinul și frunzele de dafin, amestecând pentru a combina. Reduceți focul la mediu-mic și gătiți, acoperit, timp de 5 minute. Se amestecă 2 căni de bulion, se acoperă parțial și se fierbe timp de 10 minute, amestecând ocazional. Descoperiți și adăugați bulionul rămas, amestecând bine. Reduceți focul la foc mic și gătiți 1 oră sau până când carnea de porc este fragedă.
Se ia de pe foc. Se amestecă coniacul (dacă se folosește) și jumătate și jumătate.
Se servește cald peste felii groase de pâine prăjită.