Carne de porc și Mango
Carnea de porc și Mango este un fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6. O porție conține 252 calorii, 19g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $2.01 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați mango, cotlet de porc tăiat în centru, frunze de mentă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Mango Carne De Porc Se Amestecă, Pui și Broccoli se amestecă, și Carne de vită și varză se amestecă.
Instrucțiuni
Așezați carnea de porc între 2 foi de folie de plastic; Lira la 1/4-inch grosime folosind un ciocan de carne sau o tigaie mică și grea.
Tăiați carnea de porc în fâșii de 1/4 inch.
Așezați benzi într-un castron; se presara cu faina, se clatina pentru a acoperi.
Combinați sosul de soia și următoarele 5 ingrediente (prin usturoi), amestecând cu un tel până se dizolvă amidonul de porumb.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ulei; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați carne de porc; se prăjește 3 minute sau până se rumenesc.
Adăugați amestecul de sos de soia în tigaie. Gatiti, amestecand continuu, 1 minut sau pana cand sosul se ingroasa.
Adăugați varză; gatiti 30 de secunde.
Se ia de pe foc. Se amestecă mango.
Garnisiți cu mentă și, dacă doriți, coajă de portocală rasă.