Carne De Porc Și Legume
Carnea de porc și legumele ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. O porție conține 425 calorii, 25g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați suc de mere, cățel de usturoi, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Carne de porc și legume Se amestecă, Carne de porc și legume Se amestecă, și Carne de porc și legume asiatice pentru doi.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați amidonul de porumb, sucul de mere, sherry și sosul de soia până se omogenizează; da deoparte.
Amestecați amestecul de legume și usturoiul în ulei timp de 1-2 minute sau până când legumele sunt crocante. Se amestecă amestecul de amidon de porumb și se adaugă în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se ingroasa.
Adăugați carne de porc; se încălzește.