Carne De Porc Și Legume

Carne De Porc Și Legume
Carnea de porc și legumele ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. O porție conține 425 calorii, 25g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați suc de mere, cățel de usturoi, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Carne de porc și legume Se amestecă, Carne de porc și legume Se amestecă, și Carne de porc și legume asiatice pentru doi.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați amidonul de porumb, sucul de mere, sherry și sosul de soia până se omogenizează; da deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Amestecați amestecul de legume și usturoiul în ulei timp de 1-2 minute sau până când legumele sunt crocante. Se amestecă amestecul de amidon de porumb și se adaugă în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați carne de porc; se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
4
Se presară cu migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(23)(23)
5
Se servește cu orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista