Carne de porc și fasole
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc și fasolea. Această rețetă face 8 porții cu 449 calorii, 45g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $2.44 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână slănină, sos de grătar, praf de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 35 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Fasole medie (carne de porc și fasole), Sandvișuri cu carne de porc și fasole, și Cumin carne de porc cu fasole.
Instrucțiuni
Împrăștiați ceapa și slănina uniform pe fundul aragazului lent.
Așezați friptura de porc deasupra (tăiați friptura în jumătate sau în treimi dacă nu se potrivește aragaz într-o singură bucată). Într-un castron mic, amestecați împreună sosul de grătar, zahărul brun și praful de usturoi.
Se toarnă amestecul de sos uniform peste carnea de porc. Acoperiți și gătiți la foc mic până când carnea este fragedă, aproximativ 5 ore.
Scoateți friptura din aragazul lent și tăiați carnea. Întoarceți carnea mărunțită la aragazul lent, amestecați fasolea, acoperiți și gătiți până se încălzește, aproximativ 15 minute. Se condimentează cu sare, dacă se dorește, și se servește imediat.