Carne de porc și Broccoli Szechuan
Carnea de porc și Broccoli Szechuan durează aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 81 de cenți pe porție. Această garnitură are 238 calorii, 12g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați broccoli, ardei gras, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încearcă Taitei Szechuan cu Broccoli, Broccoli și conopidă Szechuan, și Broccoli Szechuan (Chineză) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați carnea de porc în 1-in îngust. benzi, 1/4-in. gros; pus deoparte. (Congelați parțial carnea de porc mai întâi pentru o tăiere mai ușoară.)
Tăiați ceapa verde, ardeii, broccoli și ceapa în 1-in. piese; pus deoparte.
Combinați usturoiul, ghimbirul, fulgii de piper, apa fierbinte, zahărul, ketchupul și sosul de soia (sau înlocuiți 8 linguri de sos hoisin pregătit pentru ketchup și sosul de soia); pune deoparte. În wok sau tigaie mare, încălziți arahide sau ulei vegetal la foc mare. Se prăjește carnea de porc în ulei până se rumeneste; scoateți din wok și păstrați la cald.
Adăugați mai mult ulei dacă este necesar și amestecați toate legumele fragede/crocante.
Adăugați amestecul de porc și sos; gatiti pana se ingroasa.
Se servește cu orez fiert.