Carne de porc în aluniță verde cu cartofi, Chayotes și fasole verde
Carnea de porc în aluniță verde cu cartofi, Chayotes și fasole verde ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 287 calorii, 30g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $2.28 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Kraft Recipes are 1 fani. Un amestec de slănină Oscar mayer, 1/4 cană de pansament italian Kraft zesty, fasole și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma baconul, puteți urma acest fel principal cu Cataramă De Afine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Carne de porc rozmarin cu cartofi și fasole verde, Aluniță de pui cu fasole verde, și Cotlet de porc, cartofi și fasole verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Căldură broiler.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2
Acoperiți foaia de copt cu margini cu folie; pulverizați cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
3
Așezați primele 5 ingrediente pe foaia de copt. Se fierbe, la 4 inci de căldură, 12 min. sau până la prăjit, întorcându-se la fiecare 5 minute. și îndepărtarea ingredientelor din tigaie atunci când tortilele sunt crocante și legumele sunt prăjite până la coacerea dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Roșii Feliate, Opțional
4
Între timp, gătiți și amestecați slănina într-o tigaie mare, rezistentă la cuptor sau în cuptorul olandez, până când este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Roșii Feliate, Opțional
5
Scoateți slănina din tigaie cu lingura cu fante; scurgeți pe prosoape de hârtie. Aruncați toate, cu excepția A 1 lingură. picături din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, Opțional
6
Adăugați coapsa de porc la picături în tigaie; gatiti 5 min. sau până se rumenesc uniform, întorcându-se după 3 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
7
Se încălzește cuptorul la 177°. se amestecă bulionul, tortilele și toate legumele prăjite, cu excepția chilelor, în blender până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
1 Cană De Usturoi Tocat
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Zahăr Galben și Stropi Asortați
8
Se adaugă în coapsa de porc în tigaie; acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
9
Coaceți 1-1 / 2 ore sau până când ați terminat (145F). Între timp, aruncați cartofi, chayotes și fasole cu pansament; se întinde pe o foaie de copt acoperită cu folie, pulverizată cu spray de gătit. Capac; coaceți 1 oră 15 min., descoperind după 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
Chayote
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Pâine Cu Nuci și Stafide
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
10
Scoateți aproximativ 1/3 din sosul tomatillo din tigaie; se amestecă în blender cu serrano chile prăjit până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lime, Coaja De La 1 Lime, Sucul De La Ambele
Cum Ar Fi Pepitele
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Roșii Feliate, Opțional
11
Se toarnă în vasul de servire. Puneți sosul rămas pe platou; se acoperă cu muschi de porc. Înconjurați cu legume coapte; se presară cu slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Carne De Porc
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită