Carne De Porc Wellington

Carne De Porc Wellington
Carnea de porc Wellington ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 984 calorii, 107G de proteine, și 46G de grăsime pe porție. Pentru 4,43 USD pe porție, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 443 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână ou, piper, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 10 minute. În general, această rețetă câștigă un mare scor spoonacular de 95%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Carne De Porc Wellington, Carne De Porc Wellington, și Carne De Porc Wellington.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Așezați un raft în treimea superioară a cuptorului și încălziți la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Bateți oul și apa într-un castron mic și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Așezați inelele de mere în vasul unui mini robot de bucătărie și procesați timp de 30 până la 45 de secunde sau până când au dimensiunea unui zar mediu. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Tăiați filetul de porc de orice exces de grăsime și piele argintie. Feliați filetul pe mijloc pe lungime, creând 2 bucăți separate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De PorcMuschiulet De Porc
6
Așezați bucățile de filet unul lângă celălalt cap până la coadă, astfel încât, atunci când sunt așezate la loc, să aibă aceeași dimensiune la capete.
7
Așezați o bucată de hârtie pergament de 12 pe 16 inci pe tejghea și aranjați bucățile de prosciutto în centru, suprapunându-le suficient pentru a crea un strat solid care să fie la fel de lung ca filetul. Acoperiți cu o a doua bucată de pergament și, folosind un sucitor, rulați peste prosciutto pentru a ajuta la aderarea pieselor între ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
8
Scoateți hârtia pergament și presărați prosciutto cu sare, piper și cimbru. Puneți filetul în mijlocul prosciutto-ului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
9
Întindeți merele uscate între cele 2 bucăți de filet și împingeți-le înapoi, astfel încât merele să fie ținute între ele. Folosind hârtia pergament pentru a ajuta, înfășurați prosciutto în jurul filetului pentru a închide complet într-un pachet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mere UscateMere Uscate
ProsciuttoProsciutto
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
10
Presărați blatul cu făină și întindeți patiseria la 12 x 14 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
11
Întindeți muștarul subțire în centrul patiseriei și așezați filetul înfășurat în prosciutto în centrul patiseriei pe muștar. Îndoiți foietajul în sus și peste vârful filetului, apoi rulați pentru a închide complet, perindând marginile patiseriei cu spălarea ouălor pentru a sigila. Întoarceți filetul, astfel încât partea laterală a filetului cu grosimea dublă de patiserie să fie dedesubt. Ciupiți capetele patiseriei pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Muenster, Tăiată în JumătateBrânză Muenster, Tăiată în Jumătate
ProsciuttoProsciutto
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
12
Periați întreaga patiserie cu spălarea ouălor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
13
Așezați filetul pe o tigaie cu jumătate de foaie căptușită cu pergament și coaceți timp de 25 până la 30 de minute sau până când carnea de porc atinge o temperatură internă de cel puțin 140 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
14
Scoateți filetul din cuptor, transferați-l într-un suport de răcire și lăsați să se odihnească timp de 10 minute înainte de a tăia și servi.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate44
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista