Carne De Porc Wellington
Carnea de porc Wellington ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 984 calorii, 107G de proteine, și 46G de grăsime pe porție. Pentru 4,43 USD pe porție, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 443 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână ou, piper, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 10 minute. În general, această rețetă câștigă un mare scor spoonacular de 95%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Carne De Porc Wellington, Carne De Porc Wellington, și Carne De Porc Wellington.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Așezați un raft în treimea superioară a cuptorului și încălziți la 400 de grade F.
Bateți oul și apa într-un castron mic și dați deoparte.
Așezați inelele de mere în vasul unui mini robot de bucătărie și procesați timp de 30 până la 45 de secunde sau până când au dimensiunea unui zar mediu. Pune deoparte.
Tăiați filetul de porc de orice exces de grăsime și piele argintie. Feliați filetul pe mijloc pe lungime, creând 2 bucăți separate.
Așezați bucățile de filet unul lângă celălalt cap până la coadă, astfel încât, atunci când sunt așezate la loc, să aibă aceeași dimensiune la capete.
Așezați o bucată de hârtie pergament de 12 pe 16 inci pe tejghea și aranjați bucățile de prosciutto în centru, suprapunându-le suficient pentru a crea un strat solid care să fie la fel de lung ca filetul. Acoperiți cu o a doua bucată de pergament și, folosind un sucitor, rulați peste prosciutto pentru a ajuta la aderarea pieselor între ele.
Scoateți hârtia pergament și presărați prosciutto cu sare, piper și cimbru. Puneți filetul în mijlocul prosciutto-ului.
Întindeți merele uscate între cele 2 bucăți de filet și împingeți-le înapoi, astfel încât merele să fie ținute între ele. Folosind hârtia pergament pentru a ajuta, înfășurați prosciutto în jurul filetului pentru a închide complet într-un pachet.
Presărați blatul cu făină și întindeți patiseria la 12 x 14 inci.
Întindeți muștarul subțire în centrul patiseriei și așezați filetul înfășurat în prosciutto în centrul patiseriei pe muștar. Îndoiți foietajul în sus și peste vârful filetului, apoi rulați pentru a închide complet, perindând marginile patiseriei cu spălarea ouălor pentru a sigila. Întoarceți filetul, astfel încât partea laterală a filetului cu grosimea dublă de patiserie să fie dedesubt. Ciupiți capetele patiseriei pentru a sigila.
Periați întreaga patiserie cu spălarea ouălor.
Așezați filetul pe o tigaie cu jumătate de foaie căptușită cu pergament și coaceți timp de 25 până la 30 de minute sau până când carnea de porc atinge o temperatură internă de cel puțin 140 de grade F.
Scoateți filetul din cuptor, transferați-l într-un suport de răcire și lăsați să se odihnească timp de 10 minute înainte de a tăia și servi.