Carne De Porc Wellington

Carne De Porc Wellington
Carnea de porc Wellington ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 984 calorii, 107G de proteine, și 46G de grăsime pe porție. Pentru 4,43 USD pe porție, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 443 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână ou, piper, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 10 minute. În general, această rețetă câștigă un mare scor spoonacular de 95%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Carne De Porc Wellington, Carne De Porc Wellington, și Carne De Porc Wellington.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Așezați un raft în treimea superioară a cuptorului și încălziți la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
3
Bateți oul și apa într-un castron mic și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Așezați inelele de mere în vasul unui mini robot de bucătărie și procesați timp de 30 până la 45 de secunde sau până când au dimensiunea unui zar mediu. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Tăiați filetul de porc de orice exces de grăsime și piele argintie. Feliați filetul pe mijloc pe lungime, creând 2 bucăți separate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De PorcMuschiulet De Porc
6
Așezați bucățile de filet unul lângă celălalt cap până la coadă, astfel încât, atunci când sunt așezate la loc, să aibă aceeași dimensiune la capete.
7
Așezați o bucată de hârtie pergament de 12 pe 16 inci pe tejghea și aranjați bucățile de prosciutto în centru, suprapunându-le suficient pentru a crea un strat solid care să fie la fel de lung ca filetul. Acoperiți cu o a doua bucată de pergament și, folosind un sucitor, rulați peste prosciutto pentru a ajuta la aderarea pieselor între ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
8
Scoateți hârtia pergament și presărați prosciutto cu sare, piper și cimbru. Puneți filetul în mijlocul prosciutto-ului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
9
Întindeți merele uscate între cele 2 bucăți de filet și împingeți-le înapoi, astfel încât merele să fie ținute între ele. Folosind hârtia pergament pentru a ajuta, înfășurați prosciutto în jurul filetului pentru a închide complet într-un pachet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mere UscateMere Uscate
ProsciuttoProsciutto
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Ardei ArbolArdei Arbol
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
10
Presărați blatul cu făină și întindeți patiseria la 12 x 14 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
11
Întindeți muștarul subțire în centrul patiseriei și așezați filetul înfășurat în prosciutto în centrul patiseriei pe muștar. Îndoiți foietajul în sus și peste vârful filetului, apoi rulați pentru a închide complet, perindând marginile patiseriei cu spălarea ouălor pentru a sigila. Întoarceți filetul, astfel încât partea laterală a filetului cu grosimea dublă de patiserie să fie dedesubt. Ciupiți capetele patiseriei pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
ProsciuttoProsciutto
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Ardei ArbolArdei Arbol
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
12
Periați întreaga patiserie cu spălarea ouălor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
13
Așezați filetul pe o tigaie cu jumătate de foaie căptușită cu pergament și coaceți timp de 25 până la 30 de minute sau până când carnea de porc atinge o temperatură internă de cel puțin 140 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
14
Scoateți filetul din cuptor, transferați-l într-un suport de răcire și lăsați să se odihnească timp de 10 minute înainte de a tăia și servi.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate44
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista