Carne De Porc Ușor De Gătit Lent

Carne De Porc Ușor De Gătit Lent
Easy Slow Cooker Pulled Pork ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 152 calorii, 17g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Un amestec de ceapă, condimente cajun, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 10 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, ceea ce e bine. Încercați Carne De Porc Ușor De Gătit Lent, Carne de porc la BlogHer Food 2013 + uimitor de ușor aragaz lent tras carne de porc, și Salsa Verde Easy Slow Cooker Carne De Porc Trasă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Frecați condimentul Cajun în umărul de porc; așezați în fundul unui aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente CajunCondimente Cajun
Umăr De PorcUmăr De Porc
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
2
Se toarnă pepperoncini cu sucul și sosul adobo peste carnea de porc. Se acoperă cu ceapa, usturoiul și coriandrul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legături Dulci Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Tăiate în Felii De 1/2 InchLegături Dulci Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Tăiate în Felii De 1/2 Inch
Sos AdoboSos Adobo
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
UsturoiUsturoi
SucSuc
CeapăCeapă
Carne De PorcCarne De Porc
3
Turnați suficientă apă în aragazul lent pentru a acoperi jumătatea inferioară a umărului de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De PorcUmăr De Porc
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
4
Gatiti la foc mic pana cand carnea incepe sa se destrame, 6 pana la 8 ore. Tăiați carnea cu două furculițe în interiorul aragazului lent înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent

Echipamente

DificultateExpert
Gata În6 hrs, 10 m.
Porții10
Scor De Sănătate36
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista