Carne De Porc Trasă De Bourbon-Mango

Carne De Porc Trasă De Bourbon-Mango
Carnea de porc trasă de Bourbon-Mango ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 324 calorii, 23g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, apă, piper măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi mango-urile, puteți urma acest fel principal cu Pâine Vegană Cu Banane Mango ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 59%. Încercați Bourbon Mango A Tras Sandvișuri De Dovlecei De Vară, Bourbon Mango A Tras Sandvișuri De Dovlecei De Vară, și Carne De Porc Trasă De Bourbon De Arțar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Curățați mango-urile și îndepărtați gropile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
2
Așezați gropile într-un aragaz lent, apoi tocați aproximativ mango-ul și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
3
Așezați umărul de porc în aragazul lent și condimentați cu piperul negru, sarea kosher și 1 linguriță de pudră de chipotle; se toarnă oțetul balsamic și apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet BalsamicOțet Balsamic
Ardei Iute De ChileArdei Iute De Chile
Umăr De PorcUmăr De Porc
Piper NegruPiper Negru
Sare KosherSare Kosher
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
4
Acoperiți și gătiți la minim 5 până la 8 ore până când carnea este foarte fragedă. Odată terminat, scurgeți carnea de porc, aruncând lichidul de gătit și gropile de mango și tocați cu două furculițe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
5
În timp ce carnea de porc se gătește, curățați mango tocat într-un blender până se omogenizează, apoi turnați într-o cratiță împreună cu mierea, 1 linguriță de pudră de chipotle și whisky. Aduceți la foc mic. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți, amestecând frecvent până când mango-ul s-a redus și s-a întunecat ușor, aproximativ 10 minute. Se amestecă sosul de grătar și se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute De ChileArdei Iute De Chile
Sos De GrătarSos De Grătar
WhiskyWhisky
MiereMiere
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Întoarceți carnea de porc mărunțită în aragazul lent și amestecați sosul de grătar de mango. Acoperiți și gătiți la maxim 1 până la 2 ore până când carnea de porc absoarbe sosul de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar
Carne De Porc TrasăCarne De Porc Trasă
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 20 m.
Porții10
Scor De Sănătate17
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista