Carne De Porc Trasă Cu Aragaz Lent

Carne De Porc Trasă Cu Aragaz Lent
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc trasă cu aragaz lent. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $ 2.47 pe portie. O porție conține 489 calorii, 53G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de sos de grătar, sare și piper, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până miere ai putea urma acest curs principal cu Miere De Turtă Dulce ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Aragaz lent bere tras carne de porc & BBQ tras carne de porc sandwich-uri, Carne de porc la BlogHer Food 2013 + uimitor de ușor aragaz lent tras carne de porc, și Carne De Porc Trasă Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați carnea de porc cu orice exces de grăsime. Împrăștiați ceapa peste fundul aragazului lent și așezați carnea de porc deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Adăugați bulion, acoperiți și gătiți la foc mic până când este foarte fraged, aproximativ 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
3
Scoateți carnea și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Când este suficient de rece pentru a manipula, trageți carnea în bucăți subțiri, îndepărtând toată grăsimea și zgârierea. Degresați excesul de grăsime din lichid în aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
5
Întoarceți carnea de porc trasă la aragazul lent și amestecați sosul de grătar, muștar, miere și sos de soia. Condimentează cu sare și piper. Gatiti timp de 1 ora mai mult la minim. Dacă doriți, serviți cu chifle de hamburger și părți de fasole pinto, porumb, roșii și salată de varză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Hamburger BunHamburger Bun
Fasole PintoFasole Pinto
Carne De Porc TrasăCarne De Porc Trasă
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate29
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista