Carne De Porc Trasă Cu Aragaz Lent

Carne De Porc Trasă Cu Aragaz Lent
Carnea de porc trasă cu aragaz lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,54 USD pe porție. O porție conține 508 calorii, 64G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați sos de grătar, friptură de porc, pudră de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Slow Cooker bere Tras de porc & BBQ tras sandwich-uri de porc, Carne de porc la BlogHer Food 2013 + uimitor de ușor aragaz lent tras carne de porc, și Carne De Porc Trasă Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În castron mic, se amestecă împreună sare, boia de ardei, praf de usturoi și zahăr brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Zahăr BrunZahăr Brun
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Pulverizați aragazul lent de 4 până la 6 litri cu spray de gătit. Clătiți friptura de porc sub apă rece. Frecați amestecul de sare pe carnea de porc pentru a acoperi complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Friptură De PorcFriptură De Porc
ApăApă
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
3
Puneți carnea de porc în aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
4
Adăugați apă în partea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Carne De PorcCarne De Porc
5
Capac; gatiti la foc mare setarea 5-6 ore.
6
În aragazul lent, folosiți 2 furculițe pentru a tăia carnea de porc. Se amestecă sosul de grătar până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent

Echipamente

DificultateExpert
Gata În6 hrs, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate37
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista