Carne De Porc Trasă Cu Aragaz Lent

Carnea de porc trasă cu aragaz lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,54 USD pe porție. O porție conține 508 calorii, 64G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați sos de grătar, friptură de porc, pudră de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Slow Cooker bere Tras de porc & BBQ tras sandwich-uri de porc, Carne de porc la BlogHer Food 2013 + uimitor de ușor aragaz lent tras carne de porc, și Carne De Porc Trasă Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În castron mic, se amestecă împreună sare, boia de ardei, praf de usturoi și zahăr brun.
Pulverizați aragazul lent de 4 până la 6 litri cu spray de gătit. Clătiți friptura de porc sub apă rece. Frecați amestecul de sare pe carnea de porc pentru a acoperi complet.
Puneți carnea de porc în aragazul lent.
Adăugați apă în partea de porc.
Capac; gatiti la foc mare setarea 5-6 ore.
În aragazul lent, folosiți 2 furculițe pentru a tăia carnea de porc. Se amestecă sosul de grătar până se amestecă bine.