Carne de porc toscană gătită lent cu fasole albă

Carnea de porc toscană gătită lent cu fasole albă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 361 calorii, 44G de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, căței de usturoi, salvie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, ceea ce este spectaculos. Rețete similare includ Pui și fasole toscane gătite lent, Fasole albă de roșii și ierburi gătite lent, și Carne de porc și fasole gătite lent.
Instrucțiuni
Sortați și spălați fasolea marină și puneți-o într-un cuptor olandez mare. Acoperiți cu apă la 2 inci deasupra fasolei; acoperiți și lăsați să stea timp de 8 ore.
Preîncălziți cuptorul la 27
Combinați 2 lingurițe de salvie, 1 linguriță de sare, 1 linguriță de semințe de fenicul măcinat și 3 căței de usturoi tocați. Frecați amestecul de salvie peste carnea de porc.
Puneți carnea de porc, fasolea marină, restul de 1 linguriță de salvie, restul de 1 linguriță de sare, restul de 5 căței de usturoi tocați, 4 căni de apă și frunze de dafin în cuptorul olandez și aduceți la fierbere. Acoperiți și coaceți la 275 timp de 4 ore sau până când carnea de porc este foarte fragedă. Aruncați frunzele de dafin. Trageți carnea de porc în bucăți și serviți cu amestec de fasole.