Carne de porc toscană gătită lent cu fasole albă

Carne de porc toscană gătită lent cu fasole albă
Carnea de porc toscană gătită lent cu fasole albă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 361 calorii, 44G de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, căței de usturoi, salvie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, ceea ce este spectaculos. Rețete similare includ Pui și fasole toscane gătite lent, Fasole albă de roșii și ierburi gătite lent, și Carne de porc și fasole gătite lent.

Instrucțiuni

1
Sortați și spălați fasolea marină și puneți-o într-un cuptor olandez mare. Acoperiți cu apă la 2 inci deasupra fasolei; acoperiți și lăsați să stea timp de 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole MarinăFasole Marină
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Scurgeți fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
3
Preîncălziți cuptorul la 27
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Combinați 2 lingurițe de salvie, 1 linguriță de sare, 1 linguriță de semințe de fenicul măcinat și 3 căței de usturoi tocați. Frecați amestecul de salvie peste carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Fenicul MăcinatFenicul Măcinat
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
5
Puneți carnea de porc, fasolea marină, restul de 1 linguriță de salvie, restul de 1 linguriță de sare, restul de 5 căței de usturoi tocați, 4 căni de apă și frunze de dafin în cuptorul olandez și aduceți la fierbere. Acoperiți și coaceți la 275 timp de 4 ore sau până când carnea de porc este foarte fragedă. Aruncați frunzele de dafin. Trageți carnea de porc în bucăți și serviți cu amestec de fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Fasole MarinăFasole Marină
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate56
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista