Carnea de porc Tempura cu sos Finnadinni ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 8 și costă 1,4 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 227 calorii. Dacă aveți la îndemână praf de copt, oțet balsamic, oțet de vin de orez și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Tempura Donburi-Tendon-Bol De Orez Tempura, Sos Tempura Japonez, și Sardine Tempura cu sos Tonnatto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți toate lichidele, zahărul și jalapeno într-un blender și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați cilantro, pătrunjel, busuioc și mentă și pulsați de 5 până la 6 ori. Bucătari notă: la puls: blenderul trebuie pornit la viteză mare, apoi oprit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați usturoiul și pulsul de încă 3 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
4
Scoateți sosul din mixer într-un castron și lăsați să se odihnească timp de 1 oră înainte de utilizare, dacă este posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-o
5
În vasul de amestecare, amestecați toate ingredientele uscate împreună, amestecând bine. Apoi, amestecați oul, apa de sodă și oțetul. Păstrați tempura la rece până la utilizare, apoi amestecați din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Spumantă
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
6
Într-un bol de amestecare, adăugați Zara și condimentul Cajun și bateți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
7
Adăugați carnea de porc și marinați timp de 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
8
Într-o friteuză sau o oală cu fund greu, încălziți suficient ulei pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale oalei, la 350 de grade F și cuptorul la 300 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Scoateți carnea de porc din marinată și adăugați-o în aluatul de tempura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
10
Scoateți carnea de porc din aluat, 1 felie la un moment dat și adăugați cu grijă la uleiul fierbinte. Se prăjește până se rumenesc, 4 până la 5 minute. Gătirea cărnii de porc trebuie făcută în 2 până la 3 loturi. Aranjați carnea de porc pe o tigaie și păstrați-o caldă în cuptorul preîncălzit la 300 de grade F. După ce toată carnea de porc a fost gătită, porționați carnea de porc pe farfurii de servire și serviți cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch