Carne De Porc Tangy Cotlet Umplutura Coace
Tangy carne de porc cotlet umplutura coace ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 6 și costă 1,91 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 589 calorii, 39G de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sosul original pentru grătar, Cotletele de porc, zahărul brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlet De Porc-Umplutura Coace, Carne de porc cotlet caserola cu umplutura, și Coaceți cotlet de porc All-in-One pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.gătiți cotletele în tigaie la foc mediu 5 min. pe fiecare parte sau până se rumenesc pe ambele părți. Între timp, pregătiți umplutura în cratiță mare conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Așezați cotletele în vasul de copt de 13x9 inci; pus deoparte.
Se amestecă sosul de afine, sosul de grătar și zahărul.
Se adaugă la umplutură; se amestecă ușor. Lingurați uniform peste cotlet.
Coaceți 30 min. sau până când cotletele sunt fierte (160F).
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Vinăria Foley Estate Sta. Rita Hills Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
![Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay]()
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Rancho Santa Rosa Vineyard a fost conceput inițial ca micro-podgorii individuale delimitate în 59 de blocuri unice bazate pe sol, expunere, altitudine, grad, portaltoi și clonă. Rancho Santa Rosa produce vinuri remarcabil de bogate și mătăsoase.