Carne De Porc Tangy Cotlet Umplutura Coace

Carne De Porc Tangy Cotlet Umplutura Coace
Tangy carne de porc cotlet umplutura coace ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 6 și costă 1,91 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 589 calorii, 39G de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sosul original pentru grătar, Cotletele de porc, zahărul brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlet De Porc-Umplutura Coace, Carne de porc cotlet caserola cu umplutura, și Coaceți cotlet de porc All-in-One pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 177°.gătiți cotletele în tigaie la foc mediu 5 min. pe fiecare parte sau până se rumenesc pe ambele părți. Între timp, pregătiți umplutura în cratiță mare conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Așezați cotletele în vasul de copt de 13x9 inci; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
3
Se amestecă sosul de afine, sosul de grătar și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
4
Se adaugă la umplutură; se amestecă ușor. Lingurați uniform peste cotlet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
5
Coaceți 30 min. sau până când cotletele sunt fierte (160F).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Vinăria Foley Estate Sta. Rita Hills Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Rancho Santa Rosa Vineyard a fost conceput inițial ca micro-podgorii individuale delimitate în 59 de blocuri unice bazate pe sol, expunere, altitudine, grad, portaltoi și clonă. Rancho Santa Rosa produce vinuri remarcabil de bogate și mătăsoase.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Revista