Carnea de porc din sud-vest în sos de fasole neagră ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție conține 486 calorii, 31g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,41 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de boia de ardei, ulei vegetal, porumb de sâmbure și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Carne de porc sud-vest în sos de fasole neagră, Sos de porc și fasole neagră, și Sos de fasole neagră de casă (alias sos de usturoi de fasole neagră sau pastă de fasole neagră) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați carnea de porc în cuburi de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2
Combinați chimenul, ardeiul Chipotle chile, sarea de usturoi și boia de ardei într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
3
Îndepărtați 2 lingurițe de amestec de chimen și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
4
Adăugați carne de porc în punga cu fermoar. Sigilați și agitați pentru a acoperi. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu Grosier
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
5
Se amestecă împreună 2 lingurițe de amestec de chimen, roșii tăiate cubulețe cu ardei iute verde, fasole neagră și porumb într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi
2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați carne de porc și ceapă roșie și sotati 6 până la 8 minute sau până când carnea de porc se rumeneste. Se amestecă amestecul de roșii; aduceți amestecul la fierbere și amestecați orezul. Acoperiți și scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
8
Lăsați să stea 5 minute.
9
Se presară uniform cu brânză Cheddar și coriandru proaspăt tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
Coriandru Proaspăt
10
Se servește cu tortilla de făină și pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla De Făină
Pană De Var
11
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit McCormick Gourmet Collection Chipotle Chile Pepper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo