Carne de porc sud-vest în sos de fasole neagră
Carnea de porc din sud-vest în sos de fasole neagră ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție conține 486 calorii, 31g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,41 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de boia de ardei, ulei vegetal, porumb de sâmbure și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Carne de porc sud-vest în sos de fasole neagră, Sos de porc și fasole neagră, și Sos de fasole neagră de casă (alias sos de usturoi de fasole neagră sau pastă de fasole neagră) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați carnea de porc în cuburi de 1/2 inch.
Combinați chimenul, ardeiul Chipotle chile, sarea de usturoi și boia de ardei într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Îndepărtați 2 lingurițe de amestec de chimen și rezervați.
Adăugați carne de porc în punga cu fermoar. Sigilați și agitați pentru a acoperi. Pune deoparte.
Se amestecă împreună 2 lingurițe de amestec de chimen, roșii tăiate cubulețe cu ardei iute verde, fasole neagră și porumb într-un castron mare.
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați carne de porc și ceapă roșie și sotati 6 până la 8 minute sau până când carnea de porc se rumeneste. Se amestecă amestecul de roșii; aduceți amestecul la fierbere și amestecați orezul. Acoperiți și scoateți-l de pe foc.
Se presară uniform cu brânză Cheddar și coriandru proaspăt tocat.
Se servește cu tortilla de făină și pene de var.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit McCormick Gourmet Collection Chipotle Chile Pepper.