Carne De Porc Stroganoff
Stroganoff de porc este un fără gluten rețetă cu 4 porții. Acest fel de mâncare are 140 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime per portie. Pentru 57 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați smântână, ceapă, muștar și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 25%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Carne De Porc Stroganoff, Carne De Porc Stroganoff, și Carne de porc stroganoff.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti cotletele pana se rumenesc bine pe ambele parti.
Scoateți cotletele și puneți-le deoparte.
Adăugați ceapa și ciupercile în tigaie și gătiți până se înmoaie, amestecând ocazional. Întoarceți cotletele în tigaie.
Adăugați apă, muștar și sare. Ridicați căldura la mare și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți timp de 1 oră.
Scoateți cotletele pe un platou cald. În tigaie se adaugă smântână și se încălzește (nu se fierbe).
Se toarnă sosul peste Cotletele de porc.
Garnisiți cu pătrunjel și serviți.