Carne de porc, spanac și Ricotta Manicotti

Carne de porc, spanac și Ricotta Manicotti
Carnea de porc, spanacul și Ricotta Manicotti ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1270 calorii, 55g de proteine, și 91G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 6,48 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți roșii de prune san marzano, sare kosher, brânză ricotta și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Spanac și Ricotta Manicotti, Manicotti Cu Curcan, Ciuperci Cremini Și Brânză Ricotta, și Spanac Manicotti.

Instrucțiuni

1
Umplutură: înveliți o tigaie mare cu ulei de măsline, adăugați ceapa și puneți tigaia la foc mediu. Condimentează ceapa cu sare, după gust și adaugă un vârf de fulgi de ardei roșu zdrobit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Se sotează până când ceapa este translucidă și foarte aromată, aproximativ 7 până la 8 minute. Se amestecă usturoiul și se sotează încă 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
3
Adăugați cârnații de porc și gătiți până se rumenesc frumos. Se amestecă spanacul, se condimentează cu sare, după gust și se sotează până când spanacul se ofilește, aproximativ 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De PorcCârnați De Porc
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
(tub Mare)(tub Mare)
4
Se scoate de pe foc și se lasă să se răcească. Într-un castron mare, adăugați ricotta, 1 cană de Parmigiano ras, ouăle și 1 cană de bechamel și amestecați pentru a încorpora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Prin TortPrin Tort
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
5
Se amestecă amestecul de cârnați răcit în amestecul de ricotta. Gustați și reglați condimentele, dacă este necesar. Pentru a asambla manicotti: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. pregătiți vasul de copt schmearing uniform 1 cană de sos bechamel în fundul unui vas de copt de 9 x 13 inci. Puneți 2 linguri cu vârf de umplutură pe o crep chiar sub semnul jumătății. Formați umplutura într-un jurnal uniform și apoi rulați crepul pentru a închide umplutura. Repetați cu umplutura rămasă și crepele. Aranjați crepele în vasul de copt, strângând crepele împreună până când vasul este umplut. Puneți sosul de roșii peste vârful crepelor și întindeți bechamelul într-o fâșie largă pe mijloc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
ManicottiManicotti
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Prin TortPrin Tort
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
CrepeCrepe
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
La 8 PruneLa 8 Prune
Echipamente pe care le vei folosi
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
6
Se presară cu restul de 1/2 cană de Parmigiano și se acoperă cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se încălzește, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
8
Scoateți folia și coaceți până când blatul începe să se rumenească puțin, aproximativ 5 până la 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
9
Scoateți din cuptor și serviți acoperit cu puțină brânză suplimentară. Mamma mia! ;
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
10
Adăugați untul și ceapa într-o cratiță mare la foc mediu. Condimentează ceapa cu sare, după gust și gătește până devin translucide și foarte aromate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
11
Adăugați făina și gătiți până când făina și untul seamănă cu nisipul umed, aproximativ 3 până la 4 minute. Treptat, amestecați laptele până când este încorporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
12
Se adaugă frunza de dafin și nucșoara și se condimentează cu sare, după gust. Aduceți încet amestecul de lapte / făină la fierbere, amestecând frecvent pentru a preveni arderea pe fund. Asigurați-vă că laptele ajunge la fierbere sau făina nu se va găti și veți rămâne cu o senzație de amidon foarte neplăcută pe limbă. Odată ce sosul a ajuns la fierbere și s-a îngroșat, scoateți-l de pe foc. Aruncați frunza de dafin. Amestecați Parmigiano ras, gustați și reglați condimentele, dacă este necesar. Utilizați imediat sau la frigider, acoperit, până când este gata să asambleze antena. Cremos! ;
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
(tub Mare)(tub Mare)
13
Înveliți un vas mare de sos cu ulei de măsline și adăugați pancetta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
14
Puneți oala la foc mediu-mare și gătiți pancetta timp de 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
15
Adăugați ceapa, condimentați generos cu sare, după gust și amestecați pentru a acoperi cu uleiul de măsline. Gatiti ceapa timp de 6 pana la 7 minute, amestecand frecvent. Ceapa ar trebui să devină foarte moale și aromată, dar să nu aibă culoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
(tub Mare)(tub Mare)
16
Adăugați usturoiul și gătiți încă 2 până la 3 minute, amestecând frecvent. Treceți roșiile prin moara de alimente. Asigurați-vă că treceți toată pulpa prin găuri, lăsând doar tulpinile și semințele și asigurați-vă că răzuiți pulpa de pe fundul Morii alimentare. Asta e tot de chestii mari de bani!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
17
Adăugați roșiile în oala cu sos și 1 cutie de apă (aproximativ 2 până la 3 căni). Condimentează generos cu sare și gustă-l!!!! Roșiile iau multă sare. Condimentează în pași pentru bebeluși și gustă fiecare pas al drumului. Gatiti sosul timp de 2 pana la 3 ore, amestecand ocazional si degustand frecvent. Folosiți sosul imediat pe paste sau pentru orice altă nevoie de sos de roșii. Acest sos poate fi, de asemenea, răcit și păstrat la frigider pentru câteva zile sau poate fi înghețat. ;
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
18
Aluat: într-un bol de amestecare, adăugați făina și sarea și faceți o fântână în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
19
Adăugați ouă, lapte, sifon și3linguri de unt topit în centrul puțului și amestecați împreună până când se combină. Amestecul ar trebui să fie ca un aluat de clătite foarte slab. Dacă amestecul este puțin gros, amestecați puțin lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SpumantăApă Spumantă
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
20
Lăsați aluatul să stea cel puțin 30 de minute înainte de utilizare. Crepe: topiți aproximativ 1/2 linguriță de unt într-o tigaie mică antiaderentă. Untul trebuie să acopere fundul tigaiei, dacă există mult exces, ștergeți-l cu un prosop de hârtie. Păstrați prosopul de hârtie la îndemână în cazul în care aveți nevoie din nou (veți avea).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
CrepeCrepe
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
21
Puneți tigaia la foc mediu. Umpleți o oală de 2 uncii, aproape până sus, cu bătător și turnați-o în tigaia preîncălzită, răsturnând și rostogolind tigaia, în timp ce bateți aluatul, pentru a acoperi uniform fundul. Acest lucru va necesita puțină practică, chiar și atunci când sunteți un producător de crep cu experiență, primul cuplu se pierde întotdeauna. Acceptă-l și mergi mai departe. Când marginile crepei încep să se îndepărteze de marginile tigaiei și fundul începe să se rumenească puțin, întoarceți crepul și gătiți-l timp de aproximativ 1 minut pe cealaltă parte.
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
22
Scoateți creponul din tigaie pe o farfurie și lăsați să se răcească. Stivați crepele în timp ce sunt gătite între pătratele de hârtie pergament. Repetați acest proces, până când se folosește tot aluatul, ștergând tigaia cu prosopul de hârtie sau topind puțin mai mult unt în tigaie, după cum este necesar. Ura! ;
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
CrepeCrepe
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Chocodrops)(cum Ar Fi Chocodrops)
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii

Ingrediente

454Nuci de orice fel (tocate)spanac pentru copii, spălat și tăiat în lungimi de 1 inchspanac pentru copii, spălat și tăiat în lungimi de 1 inch1Pungă de 16 uncii Legume mixte proaspete/congelate (morcov/porumb/fasole verde/mazăre)Pungă de 16 uncii Legume mixte proaspete/congelate (morcov/porumb/fasole verde/mazăre)454Nuci de orice fel (tocate)cârnați de porc de fenicul în vraccârnați de porc de fenicul în vrac3(iarnă)1-1/2 cani de biscuiti1-1/2 cani de biscuiti3(iarnă)unt topit, plus 3 linguri pentru prepararea crepelorunt topit, plus 3 linguri pentru prepararea crepelor1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirisoda de clubsoda de club2crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifăină universalăfăină universală3(iarnă)îngrămădire linguri toate-scop făinăîngrămădire linguri toate-scop făină3cuișoareusturoi, zdrobit și tocat finusturoi, zdrobit și tocat fin4maricuișoare de usturoi, zdrobite și tocatecuișoare de usturoi, zdrobite și tocate1pinchPinch kosher sarePinch kosher sare6Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare KosherSare Kosher1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriUlei vegetal, pentru periere și prăjireUlei vegetal, pentru periere și prăjire9466 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriUlei vegetal, pentru periere și prăjireUlei vegetal, pentru periere și prăjire1pinchPinch nucșoară rasăPinch nucșoară rasă596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin6Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăUlei de măsline extravirginUlei de măsline extravirgin1mareceapa, tăiată în zaruri de 1/2 inchceapa, tăiată în zaruri de 1/2 inch2mariCeapa spaniolă, tăiată în zaruri de 1/4 inchCeapa spaniolă, tăiată în zaruri de 1/4 inch113Nuci de orice fel (tocate)pancetta cubuletepancetta cubulete1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriParmigiano ras-ReggianoParmigiano ras-Reggiano3556 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriParmigiano-Reggiano ras, plus suplimentar pentru servireParmigiano-Reggiano ras, plus suplimentar pentru servire3kilogrameconserve) prune italiene San Marzano roșiiconserve) prune italiene San Marzano roșii1pinchCiupiți fulgi de ardei roșu zdrobițiCiupiți fulgi de ardei roșu zdrobiți4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriprin tortprin tort1smallsceapă albă, tăiată în zaruri de 1/2 inchceapă albă, tăiată în zaruri de 1/2 inch
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate65
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista