Carne de porc Satay cu salată crocantă de mere
Carnea de porc Satay cu salată crocantă de mere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.8 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 358 calorii, 32g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. 19 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă de la BBC Good Food necesită pachet de coriandru, sos de pește thailandez, un pachet de mentă și zahăr. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată Crocantă De Mere, Salată Crocantă De Mere, și Salată Crocantă De Mere.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la mare.
Se amestecă untul de arahide și sosul dulce de ardei iute, apoi se condimentează cu piper (untul de arahide este suficient de sărat). Aranjați carnea de porc pe o tavă de copt, periați blaturile cu jumătate din amestecul de nuci, apoi grătiți timp de 3 minute. Întoarceți cu grijă fripturile de porc, periați cu amestecul rămas, apoi grătiți încă 3-4 minute până când sunt fierte.
Între timp, faceți salata amestecând sucul de lămâie, sosul de pește și zahărul într-un castron. Se amestecă feliile de mere, astfel încât să fie bine acoperite în pansament, apoi se aruncă cu coriandrul și menta.
Serviți salata crocantă de mere alături de fripturile de porc, cu orez de iasomie pe lateral.