Carne de porc rapidă cu condimente ușoare
Nevoie de o curs principal fără gluten? Carnea de porc rapidă cu condimente ușoare ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. O porție conține 330 calorii, 29G de proteine, și 19g de grăsime. Un amestec de ulei vegetal, bulion de pui, iaurt grecesc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 18 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Apple Sabzi (măr gătit în condimente ușoare cu nucă de cocos), Filete de porc la grătar cu condimente jamaicane, și Carne de porc fiartă în soia și condimente (Hongshao Zhurou).
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de ulei într-un wok sau o tigaie mare până când este foarte fierbinte.
Adăugați carnea de porc și amestecați prăjirea timp de 3-4 minute până începe să se rumenească.
Scoateți din tigaie, puneți-o deoparte și ștergeți tigaia cu o bucată de hârtie de bucătărie.
Se toarnă uleiul rămas în tigaie și se toarnă condimentele. Gatiti la foc mediu un minut pentru a le elibera aromele.
Se toarnă bulionul de pui și se gătește aproximativ 3-4 minute la foc mare până se reduce cu aproximativ jumătate. Aruncă mazărea. Scoateți-l de pe foc și amestecați iaurtul. Condimentează dacă vrei.
Se adaugă carnea de porc și se încălzește, apoi se împrăștie peste coriandru.
Se servește cu niște orez.