Carne de porc prăjită într-o tigaie cu cartofi prăjiți cu parmezan
Reteta One-Pan friptură de porc cu cartofi prajiti parmezan ar putea satisface pofta ta American în jurul valorii de 1 oră. Această rețetă servește 4 și costă 1,35 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 306 calorii, 29G de proteine, și 10g de grăsime per portie. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 12 ar spune că a lovit la fața locului. Acesta funcționează bine ca un curs principal preț rezonabil. Mergeți la magazin și ridicați cartofi roșii, sare de usturoi, miere și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până miere ai putea urma acest curs principal cu Miere De Turtă Dulce ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Friptură De Porc Parmezan, Friptură de porc cu o crustă de nuc-parmezan, și Crockpot Parmezan Miere Friptură De Porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 218°.
Se amestecă albusul de ou, brânza și 3/4 linguriță. sare de usturoi în castron mare.
Adăugați cartofi; aruncați pentru a acoperi.
Se întinde pe o foaie mare de copt unsă.
Adăugați carne în foaia de copt cu cartofi; se presară cu sare de usturoi rămasă.
Amestecați pansamentul și mierea; periați pe carne.
Coaceți 10 până la 15 min. sau până când se termină carnea (160F) și cartofii sunt fragede, perindând ocazional carnea cu orice amestec de pansament rămas.