Carne de porc prăjită, mazăre de zăpadă și tăiței de orez

Carnea de porc prăjită, mazărea de zăpadă și tăiței de orez ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 367 calorii, 17g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $2.65 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână amidon de porumb, bulion de pui, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Se amestecă tăiței prăjiți cu pui și mazăre de zăpadă, Stil Szechuan amestecați friptura prăjită cu ardei, ceapă și mazăre de zăpadă peste tăiței, și Fidea de orez prăjită cu carne de porc și creveți.
Instrucțiuni
Așezați tăiței de orez într-un castron, acoperiți cu apă fierbinte de la robinet și lăsați să stea 8 până la 10 minute.
Scurgeți, permițând puțină apă să se agațe de tăiței.
Combinați carnea de porc, 1 lingură. sos de soia și 1 lingură. vin de orez într-un castron și aruncați pentru a acoperi.
Bateți împreună restul de 2 linguri. sos de soia, restul de 2 linguri. vin de orez, bulion, amidon de porumb și ulei de susan într-un castron mediu.
Ulei vegetal cald într-o tigaie mare antiaderentă sau wok la foc mare.
Se adaugă carnea de porc și se prăjește până se gătește, 2 până la 3 minute.
Transferați într-un castron.
Adăugați usturoi, ghimbir și scallions în tigaie și amestecați până când sunt parfumate, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați mazăre de zăpadă și 1/2 cană de apă în tigaie, acoperiți și gătiți până se înmoaie, 4 până la 5 minute.
Adăugați tăiței, carne de porc și amestec de bulion de pui în tigaie și gătiți, amestecând, până când tăiței sunt încălziți și acoperiți, 3 până la 4 minute.