Carne de porc prăjită lent cu citrice și usturoi

Carne de porc prăjită lent cu citrice și usturoi
Carne de porc prăjită lent cu citrice și usturoi ar putea fi doar fără gluten, fără lactate și întregi 30 rețetă pe care o căutați. Acest fel principal are 409 calorii, 42G de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 2,41 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, sos worcestershire, oregano și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Foodnetwork are 4 fani. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 2 ore și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă un excelent scor spoonacular de 86%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Somon De Citrice Prăjit Lent, Pui Prăjit Cu Citrice-Usturoi, și Carne De Porc Prăjită Cu Citrice.

Instrucțiuni

1
Pulsează usturoiul, oregano, cimbru, coriandru și semințe de chimen, foi de dafin, 2 linguri de sare și 1 linguriță de piper într-un robot de bucătărie pentru a face o pastă groasă. Tăiați toate, cu excepția unui strat subțire de grăsime din carnea de porc, apoi faceți fante adânci peste toată friptura (aproximativ la fiecare 2 inci) cu un cuțit de tăiat. Frecați pasta de condimente peste carnea de porc și în fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Pastă De CondimentePastă De Condimente
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
2
Amestecați sucurile de citrice, sosul Worcestershire și uleiul de măsline într-un castron mare de sticlă. Scufundați carnea de porc în marinată și acoperiți cu ceapa și cojile rezervate de portocale și lămâie. Acoperiți cu folie de plastic și refrigerați cel puțin 8 ore sau până la 2 zile. Aduceți la temperatura camerei cu 1 oră înainte de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
4
Scoateți cojile de citrice din vas și dați-le la frigider.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Așezați carnea de porc pe un raft într-o tigaie mare (rezervați marinada și ceapa); friptură, neacoperită, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
6
Adăugați marinada în tigaie și îngrămădiți ceapa deasupra cărnii. Acoperiți cu folie, reduceți temperatura cuptorului la 350 și prăjiți încă 2 ore. Descoperiți, așezați cojile de citrice în jurul cărnii de porc și continuați să prăjiți, ungând ocazional, până când carnea se rumenesc și un termometru introdus în jumătatea inferioară înregistrează 190, 1 oră 30 minute până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Transferați carnea de porc pe o tăietură și lăsați să se odihnească 10 minute. Între timp, degresați orice exces de grăsime din sucurile de tigaie. Feliați carnea de porc și serviți cu ceapa și sucurile de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Garnisiți cu coji de citrice.
9
Fotografie de Marcus Nilsson
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate62
Revista