Carne de porc prăjită lent cu citrice și usturoi

Carne de porc prăjită lent cu citrice și usturoi
Carne de porc prăjită lent cu citrice și usturoi ar putea fi doar fără gluten, fără lactate și întregi 30 rețetă pe care o căutați. Acest fel principal are 409 calorii, 42G de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 2,41 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, sos worcestershire, oregano și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Foodnetwork are 4 fani. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 2 ore și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă un excelent scor spoonacular de 86%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Somon De Citrice Prăjit Lent, Pui Prăjit Cu Citrice-Usturoi, și Carne De Porc Prăjită Cu Citrice.

Instrucțiuni

1
Pulsează usturoiul, oregano, cimbru, coriandru și semințe de chimen, foi de dafin, 2 linguri de sare și 1 linguriță de piper într-un robot de bucătărie pentru a face o pastă groasă. Tăiați toate, cu excepția unui strat subțire de grăsime din carnea de porc, apoi faceți fante adânci peste toată friptura (aproximativ la fiecare 2 inci) cu un cuțit de tăiat. Frecați pasta de condimente peste carnea de porc și în fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Pastă De CondimentePastă De Condimente
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Amestecați sucurile de citrice, sosul Worcestershire și uleiul de măsline într-un castron mare de sticlă. Scufundați carnea de porc în marinată și acoperiți cu ceapa și cojile rezervate de portocale și lămâie. Acoperiți cu folie de plastic și refrigerați cel puțin 8 ore sau până la 2 zile. Aduceți la temperatura camerei cu 1 oră înainte de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Scoateți cojile de citrice din vas și dați-le la frigider.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Așezați carnea de porc pe un raft într-o tigaie mare (rezervați marinada și ceapa); friptură, neacoperită, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
6
Adăugați marinada în tigaie și îngrămădiți ceapa deasupra cărnii. Acoperiți cu folie, reduceți temperatura cuptorului la 350 și prăjiți încă 2 ore. Descoperiți, așezați cojile de citrice în jurul cărnii de porc și continuați să prăjiți, ungând ocazional, până când carnea se rumenesc și un termometru introdus în jumătatea inferioară înregistrează 190, 1 oră 30 minute până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Transferați carnea de porc pe o tăietură și lăsați să se odihnească 10 minute. Între timp, degresați orice exces de grăsime din sucurile de tigaie. Feliați carnea de porc și serviți cu ceapa și sucurile de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Garnisiți cu coji de citrice.
9
Fotografie de Marcus Nilsson
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate62
Revista